Android telefonda iki WhatsApp kullanma - 2018

0

Telefonum çift SIM kartlı benim de 2 tane numaram var bunlar için telefonda iki ayrı WhatsApp hesabı kurmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Android telefonda iki 2 ayrı WhatsApp nasıl kullanılır?

omercik omercik (9418)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Telefonda iki ayrı WhatsApp kullanmanın çok pratik bir yolundan bahsedeceğim. WhatsApp Business uygulaması ile aynı telefonda ikinci bir WhatsApp hesabı oluşturabilirsiniz. WhatsApp Business, WhatsApp tarafından resmi olarak yayınlanan normalde iş amaçlı kullanılması hedeflenen bir uygulama. Ama bunu kendi kişisel numaranızla da kullanabilirsiniz, hiçbir sorun olmaz.

    Android telefonda iki ayrı WhatsApp nasıl kullanılır?

    1. Adım: Buradan WhatsApp Business uygulamasını indirin.

    2. Adım: WhatsApp Business'ı açın.

    3. Adım: Diğer WhatsApp'tan farksız bir şekilde kayıt olma ekranı gelecek. Burada ikinci WhatsApp hesabı olarak kullanmak istediğiniz numarayı yazın ve kayıt olun.

    4. Adım: WhatsApp Business normalde bir iş uygulaması olduğu için sizden bazı ek bilgiler isteyebilir. Hiç endişe etmeden oraları doldurabilirsiniz. Daha sonra kendi kişisel hesabınızdan farksız bir şekilde kullanabileceksiniz.

    Kayıt olma prosedürlerini tamamladıktan sonra normal bir şekile ikinci WhatsApp'ınızı kullanabilirsiniz artık. Hiçbir sorun çıkmaz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol