Android Telefonda Play Storedan İndirilen Uygulama Yükleniyorda Kaldı

0

Sorudada belirttiğim gibi Telefona Measengerı indirdim mb kısmı bitti indirildi ama yükleniyor kısmında kaldı 1-2dakika sonra yüklenmedi ama yükleniyor demeye devam etti bende wifi'i falan kapatıp açıp internette bununla ilgili bişey aramaya çalıştım ama klavye falan çok kasmaya başladı bastığım şey sonradan gelmeye başladı telefon kastı falan.Hemen ardından yüklendi dedi bende sildim hemen.Bana çok garip geldi ve korkuttu.Cidden böyle konularda şüpheci ve hassasımdır.Ne olmuş olabilir?Bi virüs sıkıntısı olabilirmi? Avast ve Malwarebytesla tarattım ama güvenli diyor ama ciddi bir virüsse tanımayabilirde sanırım?Bi içimi rahatlatsanız yada kötü bişeymi olmuş söyleseniz?

selocan787 selocan787 (107)
6 yıl önce sordu

Toplam 2 Cevap


0

Öyle şeyler olabiliyor. Çeşitli ağ hatalarından veya Play Store hatalarindan kaynaklaniyor. Bu arada herşey virüslerden kaynaklanmaz. Sen en küçük seylerde virüslerle iliskilendiriyorsun :)

toprak34 toprak34 (2026)
6 yıl önce cevaplandı

  • Ne yazıkkı böyle bi sorunum var :( selocan787 6 yıl önce

1

Bazen Google sunucularından kaynaklı sorunlar yaşanabiliyor. Ayarlar ve uygulama yöneticisinden Play Store verilerini temizlemeyi dene. 

Olmassa başka bir Google hesabı kullanmakta problemi çözebilir. 

Hiçbiri olmadı telefona format atmanı tavsiye ederim

omercik omercik (9418)
6 yıl önce cevaplandı

    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol