Android telefonda xlsx dosyası açmayı nasıl yaparım?

0

Telefonumda bir adet xlsx uzantılı bi dosya var. Arkadaşımdan ders programı tablosunu istemiştim bana bunu gönderdi ama açamıyorum. Telefonda xlsx dosyası açılmıyor ve açmaya çalıştığımda "bu eylemi gerçekleştirecek uygulama bulunamadı" hatası veriyor. Xlsx android telefonda nasıl açılır bilen var mı?

xlsx dosyası telefonda nasıl açılır?

sevgikilinc sevgikilinc (22)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Öncelikle şunu belirteyim xlsx, Microsoft Excel programına ait bir uzantıdır. Yani herhangi bir yerde xlsx (eski adıyla xls) dosyası gördüğünüzde xlsx açmak için Excel uygulamasına ya da xlsx destekleyen herhangi bir uygulamaya ihtiyacınız olduğunu anlamalısınız.

    Android veya iOS için xlsx dosyalarını açan pek çok uygulama var ancak en yaygın olan Excel uygulamasıyla açmanızı öneririm.

    Android telefonda xlsx dosyasını açmak istiyorsanız Excel android uygulamasını indirebilirsiniz. Excel Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayın.

    Excel'i telefonunuza indirdikten sonra xlsx dosyasını telefonda açmaya çalışırken "bu eylemi gerçekleştirecek uygulama bulunamadı" hatası vermeyecek ve direkt olarak Excel android uygulamasında açılacaktır.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol