Android telefonlarda "Live Photos" nasıl kullanılır?

0

iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde bulunan Live Photos özelliği Camera MX uygulaması sayesinde artık Android telefonlarda da kullanılabiliyor.

Android telefonlarda Live Photos özelliğini kullanmak için aşağıda yer alan anlatımdan faydalanabilirsiniz.

brsozl brsozl (1961)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Android telefonlarda "Live Photos" nasıl kullanılır?

    iPhone 6S ve 6S Plus modelleri ile hayatımıza giren Live Photos özelliği canlı ve hareketli fotoğraflar çekmemizi sağlayarak beğenimizi kazanmıştı. Fotoğraf çekilmeden önce 1 saniye öncesi ve 1 saniye sonrasını alarak bizlere animasyonlu bir fotoğraf elde etmemizi sağlayan Live Photos özelliği, şu ana kadar sadece iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde kullanılabiliyordu.

    Her ne kadar iPhone'a özgü bir özellik olarak bilinse de Live Photos, aslında yazılımsal bir özellik. Yani Android işletim sistemine sahip cihazlarda Live Photos özelliğini kullanabilmek mümkün. İşte CameraMX uygulaması da tam olarak bunu yaparak uygulamasına Live Shot adından yeni bir özellik ekledi. Yani iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde gördüğümüz Live Photos özelliğinin ta kendisi.

    Eğer sizde iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde bulunan Live Photos özelliğini Android telefonunuzda kullanmak istiyorsanız CameraMX uygulamasını kullanabilirsiniz.

    Android için CameraMX indir

     

    brsozl brsozl (1961)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol