Android telefonlarda silinmiş smsleri nasıl geri getirebilirim?

1

Merhaba benim öğrenmek istediğim şey çocuğumun telefonundan silmiş olduğunu düşündüğüm smslerini geri  getirmek için bir program veya benzeri birşey olup olmadığı...

Sebebi de şudur ;

Bağımlılık sahibi bir arkadaşı var okulunda , eskiden yakın arkadaşlardı ve de çocuğumun bu süreçte değiştiğini derslerinde başarısızlıklar oluşmaya başladığını fark ettik ve bu arkadaşıyla ilgili işin bu boyutunu öğrendikten sonra görüşmelerini yasakladık. Okulunu değiştirmek istedik olmadı sadece sınıfını değiştirebildik ama bu birşey ifade etmiyor maalesef.

Ama hala iletişimde olduklarından şüpheleniyoruz ve çocuğum sms mesajları dahil  arama kaydını sürekli sildiği için bir türlü emin olamıyoruz.

O sebeple gün içinde yaptığı mesajları silmiş olsa dahi geri getirecek bir formül olup olmadığını merak ediyorum.

Telefonu S4 mini... Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Allah kimsenin başına vermesin ama bu soru birçok ailenin bu anlamda çok işine yarayacaktır.

blackwoman blackwoman (7)
9 yıl önce sordu

    Toplam 6 Cevap


    0

    Merhaba, öncelikle Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bir durum.

    Android cihazlarda silinen mesajları ve hatta silinen telefon kayıtlarını geri getirmenin bir yolu var.

    Android telefon, Android tablet gibi cihazlarda silinen, yanlışlıkla formatlanan verileri geri getirmek mümkün.

    Tüm bilgilerin geri getirilmesi bazen mümkün olmayabilir. Fakat genelde aşağıda bahsedeceğim silinen verileri geri getirme programı oldukça başarılı sonuçlar veriyor.

    EaseUS MobiSaver for Android ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki sürümü var. Ücretsiz sürüm silinen verileri, mesajlar, kişiler gibi size gösteriyor fakat geri yüklemenize izin vermiyor. Eğer tekrardan telefona yüklemek isterseniz EaseUS MobiSaver for Android Pro sürümüne ihtiyacınız var.

    EaseUS MobiSaver for Android programı aynı zamanda pek çok silinen dosyaları kurtarma programının yapamadığı internal SD yani dahili SD kart üzerinden de silinen verileri kurtarabiliyor.

    Android silinen verileri kurtarma işleminde benim kullandığım en başarılı program EaseUS MobiSaver.

    Bu program Android'de

    • Android silinen mesajları, sms geri getirme
    • Android silinen fotoğrafları geri getirme
    • Android silinen videoları geri getirme
    • Android silinen kişileri geri getirme
    • Android silinen belgeleri geri getirme 
    • Android format sonrası veri kurtarma

    işlemlerinde oldukça başarılı. EaseUS MobiSaver for Android ücretli bir program. Ücretsiz programı silinen verileri gösteriyor fakat geri almak istediğinizde satın almanızı istiyor. Ücreti 39$ civarında.

    NOT: EaseUS MobiSaver for Android programıyla silinen dosyaları kurtarmak için telefonunuzun rootlu olması gerekiyor. Telefonunuz rootlu değilse program işe yaramaz.

    EaseUS MobiSaver for Android buradan indirerek silinen verileri kurtarabiliyor mu (en azından sizin istediklerinizi geri getirebiliyor mu) görebilirsiniz.

    Android cihazlarda silinen verileri geri getirmek için pek çok ücretsiz program denedim. Bazıları telefonun root edilmesini istedi, root işlemini gerçekleştirdim. Bu seferde dahili bellekde kayıtlı verileri geri getiremediler. Harici bir SD bellek kullanıyorsanız ondaki verileri geri getirmek kolay fakat dahili bellekte bulunan ve silinen verileri geri getirme konusunda en başarılı program EaseUS MobiSaver for Android programı.

    Programın kullanımı basit fakat bir sorun yaşarsanız detaylı olarak kullanımına dair yarın bir çözüm paylaşabiliriz.

    alattin alattin (16984)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Sa bu programı ben bilgisayarima kurdum fakat USB hata ayijlamayi açın diye bir uyarı veriyor telefondan onu aciyorum fakat yine ayni uyarıyı veriyor yaomadigim şey kalmadı neden olabilir acaba telefon markası Samsung j5 oktay10 7 yıl önce

    0

    SMS Backup+

    Uzun zamandan beri kullanıyorum ve çok memnunum. Bende oğlumla SMS mesajlaşmalarımızı yedekliyor ve arşivliyorum (Diğer SMS'lerde yedekleniyor ama maksat onlar değil.).

    Kayda girilen e-mail adresine giden ve gelen tüm SMS mesajlarını -istersen otomatik- gönderiyor, arşivliyor. Background çalışıyor, yaptığı işe dair herhangi bir belirti göstermiyor. Yani sessiz ve izsiz çalışıyor.

    Gencin kısa sürede düzelmesini ve doğruyu bulabilmesini temenni ediyorum.

    Önemli not: Android 4.4 Kitkat üzerinde çalışmıyormuş.

    temmuz temmuz (12505)
    9 yıl önce cevaplandı

      0

      Merhaba ben telefonun formmattan sonra geçmişe dönük dosyaları smsleri geri getirmek istedim burada bu program hakkında  bilgi görünce EaseUS MobiSaver for Android programı yükledim ilk başta format sonrası dahili hafıza da olanları buldu işlem devam ediyordu. Ama saatlerce hiç ilerleme göremeyince programı kapatıp tekrar denemeyi seçtim. Bu kezde hiç sonuç alamadım. Erkek arkadaşımda root edilmesinin gerekli olduğunu söyleyerek telefonu root etti format attı ama artık programdan hiç birini geri getiremiyoruz.Bu konuda biri bana yardımcı olur mu yanlış yaptığım ne var öğrenmek istiyorum. telefon samsung GT-5670

      Farklı Bir program varsa onu da önerebilirsiniz. Lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

      ehmeh13 ehmeh13 (1)
      9 yıl önce cevaplandı

        0

        Merhaba, ben çok farkl bir sebebpten bu uygulamayı kullanmak istiyorum ama bu uygulama sadece 1 günlük silinen smslerimi geri getiriyor? benim 4 ay öncesinden yüklemek istediğim silinen smsler var rica ediyorum yardımcı olurmusunuz ?

        birce2015 birce2015 (1)
        6 yıl önce cevaplandı

          0

          Merhabalar ben işletim sistemi android olan bir telefon kullanıyorum.6 ay önce bana gelen fakat sonra sildiğim bir sms'yi geri getirmek veya görmek istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.

          mehmet85 mehmet85 (1)
          6 yıl önce cevaplandı

            -2

            silinen verileri yeni verilerle üzerine önce yine bilgisayarda android telefon kurtarabilirsiniz,

            ---- reklam içerikli gönderi  --- 

            içerik silinmiştir.

            lisaab lisaab (-103)
            7 yıl önce cevaplandı

              üyelik gerektirir

              Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

              Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
              uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol