Android temizlik programı gerekli mi?

0

Galaxy S3 telefonum var. CleanMaster programı var. 2 günde bir, 1 GB temizlenecek alan var diye bildirim geliyor. Temizliyorum, hızlandırma yapıyorum. Ama bunlar gerekli mi? Gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa laf olsun diye mi 1 GB temizlenecek alan var diyor? Aynı şekilde virüs programları da öyle.. Bunlar gerekli mi? Gerekli ise, sizin önerebileceğiniz en iyi uygulamalar nelerdir?

cowom cowom (2)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bana sorarsan hiçbirine gerek yok. Galaxy S3 zaten günümüz teknolojilerine bakılırsa yavaş bir telefon. Ya Custom ROM alternatiflerini denersin, ya da yeni bir telefon alırsın.

    Telefon önerisi istersen, Honor 7X veya 9 Lite'ı öneririm. Teknosa web sitesinden satın alınabiliyor. 

    Bakmak istersen: https://www.teknosa.com/honor/cep-bilgisayari-pda/722

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Eğer bir iyi bir antivirüs ve gereksiz dosyaları temizleme uygulaması düşünürsen bunlar Avast Antivirüs 2018 Pro (ücretli) sürümü ve Avast Cleanup & Boost Pro (ücretli) sürümü olmalıdır. Ben bunları birkaç seneden beri kullanmaktayım ve çok memnunum (Telefonum Note 4).

      Avast Antivirüs 2018 (tıkla)

      Avast Cleanup & Boost (tıkla)

      Uygulamalar ilk olarak ücretsiz sürüm olarak yüklenirler ve daha sonra uygulama içinden pro sürümleri satın alabilirsin; bu şekilde ücretsiz sürümleri pro sürümler olarak güncellersin. Uygulamaların her birinin senelik ücreti 22 Liradır ve seneden seneye Pro abonelikler -istenirse- yenilenir.

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol