Android UYGULAMANIN İÇİNE KUTU NASIL EKLENIR?(İÇERİK)

0

Merhabalar , ekranda gördüğünüz gibi uygulama içinde bir kutu yapmak istiyorum bir uygulamayi editlemek istiyorum. Nasil yaparım? Bilgi verir misiniz?

ozgurlol ozgurlol (268)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    İstediğin şeyi Android Studio ile yapabilirsin sanırım. YouTube'dan Android Studio dersleri izleyebilirsin. @alattin abi sana daha iyi yardımcı olacaktır :)

     

    toprak34 toprak34 (2026)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Sizin istediğiniz var olan bir android uygulamasının içeriğini değiştirerek ona bir ekleme yapmak (buton eklemek) sanırım. Bu şekilde bir eklemeyi yapabilmek için uygulamanın derlenmemiş proje haline, geliştiricinin bu uygulamayı yaparken kullandığı ham dosyalara ulaşmanız gerekiyor ki genelde pek mümkün değil. İnternet üzerinde açık kaynak olarak sunulan uygulamalar haricinde siz herhangi bir uygulamanın apk dosyasını editleyerek içeriğini değiştirmeniz mümkün değil. Eğer bu şekilde olsaydı çoğu kişi uygulamaları birbirlerinden kopyalar ve isimlerini farklılaştırarak internete sunabilirdi.

      @alattin hocamız zamanı varsa konu hakkında size daha detaylı açıklama yapabilir.

      ismailsarp ismailsarp (6010)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        @toprak34  ve @ismailsarp gerekli bilgileri vermiş. Editlemek istediğin uygulamanın "kaynak kodları" yoksa bunu yapamazsın. Ayrıca bunu sıfırdan yazmak istersen Java dilini kullanabilirsin.

        .apk dosyasını bir şekilde edit etsende otomatik olarak imza ve checksum değişir. Bu da .apk dosyasını geçersiz hale getirir. Fakat apk içindeki bazı dosyaları değiştirmek mümkün. Örneğin resimler ve stil dosyaları. 

        alattin alattin (16999)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol