Android yeni sürüme geçiriliyor sorunu

0

Sony Xperia M4 Aqua kullanıyorum. Her açılışta Android yeni sürüme geçiriliyor ekranıyla karşılaşıyorum. Android yeni sürüme geçiriliyor ekranı 5 saniye kalıyor ve ardından cihaz açılmaya başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Açılışta android yeni sürüme geçiriliyor sorunu nasıl çözülür?

brsozl brsozl (1961)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Android cihazınız açılırken android yeni sürüme geçiriliyor sorunu yaşıyorsanız aşağıdaki çözüm önerilerini uygulayarak android yeni sürüme geçiriliyor sorununu çözebilirsiniz.

    android yeni sürüme geçiriliyor sorunu nasıl çözülür?

    1. Android cihazınızı güncelleyin​
      android yeni sürüme geçiriliyor sorunun kaynağı yazılımsal olduğu için cihazı güncellemek sorununu çözebilir. Android cihazınızın üretici firması android yeni sürüme geçiriliyor sorununu fark edip OTA üzerinden bir güncelleme yayınlamış olabilir.
    2. Android cihazınızı sıfırlayın
      Android cihazınızda açılırken her seferinde android yeni sürüme geçiriliyor ekranıyla karşılaşıyorsanız cihazınızı sıfırlayarak sorunu çözebilirsiniz. Android cihazınızı sıfırlamak için Ayarlar > Yedekle ve Sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla > Telefonu sıfırla > Her şeyi sil adımlarını izleyebilirsiniz.
    3. Android cihazınıza hard reset atın
      Standart olarak sıfırlama işlemi sonrasında android yeni sürüme geçiriliyor sorunundan kurtulamadıysanız Android cihazınıza hard reset atmak sorunu çözebilir. Android cihazınıza hard reset atmak telefonu ilk günkü haline geri döndüreceği için android yeni sürüme geçiriliyor sorunu da çözülecektir.
    4. Stock veya Custom ROM kurun
      Yukarıda verilen tüm çözüm önerilerine rağmen android yeni sürüme geçiriliyor sorunundan kurtulamadıysanız kesin çözüm olarak android cihazınızın orijinal stock veya herhangi bir custom ROM'u kurarak android yeni sürüme geçiriliyor sorunundan kurtulabilirsiniz.

    NOT: Ek olarak bu sorunun genellikle Android 5.0 yüklü Sony cihazlarda alındığını belirtelim. Sorun yaşayan kullanıcılar Android 5.1.1 sürümünde android yeni sürüme geçiriliyor sorununun ortadan kalktığını belirtmiş. Yani ilk olarak cihazı güncellemeniz android yeni sürüme geçiriliyor sorununu basit bir şekilde çözmenizi sağlayabilir. Güncelleme sonrasında android yeni sürüme geçiriliyor sorun devam ederse yukarıda vermiş olduğumuz diğer çözüm önerilerini uygulayarak android yeni sürüme geçiriliyor sorunundan kurtulabilirsiniz.

    brsozl brsozl (1961)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol