Angular - Dinamik standart ve sosyal medya taglarının güncellenmemesi hk.

0

merhaba,

angular tag servisi aracılığı ile standart ve sosya medya (twitter, open graph) meta tag üretimi ve güncellemesi yapmaktayım.

ayrıca projenin index.html sayfası içerisinde varsayılan olarak "title, description, author, keywords, robot vb." meta taglarına değer girilerek tanımlama yapılmıştır. Sayfalar içerisinde gezinirken dinamik olarak güncelleyen meta tag servisi de çalışmaktadır.

fakat şöyle bir sorun var; twitter, facebook, google+, linkedin vb. diğer gerekli sosyal medya tag tanımlama ve değerleri girilmesine rağmen girilen bu değerler sosyal medya paylaşım araçları ile yakalanamamaktadır. ilgili sosyal medya platformu validatör araçları ile kontrol ettiğimde sadece index.html içerisinde tanımlanmış etiketleri yakalamaktadır. halbuki tüm gerekli değerler girilmiştir.

bu izahlar neticesinde, sormak istediğim konu ise;
angular index.html içerisindeki meta tagları ctrl+u yapıldığında hiç değişmemiş görülüyor. bunun yanında "Inspect Element" yapıldığında üretilen veya güncellenen tüm meta taglar görülmektedir. fakat sosyal medya platformları index.html ile birlikte tanımlanan meta tagları görmektedir. bu durumu nasıl değiştirebilirim, dinamik olarak üretilen meta tagları direkt olarak nasıl kullanabilirim ?

şimdiden teşekkür ederim.

kolay gelsin.

 

mehmethamid mehmethamid (16)
3 yıl önce sordu

    Toplam 0 Cevap


    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol