Antivirüs programı önerisi ? Adwcleaner ile antivirüs programı aynı anda çalışabilir mi?

0

Merhaba opera arama motorunda luckysearches bir arama sayfası çıkıyordu, bunu kaldırmak içinde internetten Adwcleanerın iyi olduğunu okudum.Bilgisayarımda kurdum ve işe yaradı  fakat birde avast antivirüs programı kurulu, acaba iki program aynı anda kurulu olsa bilgisayara zarar olurmu? Yani birbirini antivürüs olarak görürler mi? Herhangi birini kaldırmama gerek var mı acaba?

Teşekkürler.

duygucelik duygucelik (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Avast yerine Malware Bytes Anti-Malware yukleyin oda son derece başarılı bir program.Avast antivürüs ve bir virüs temizleyici ile antivürüs arasında büyük bir fark var ve ikisininde birbirleriyle kesinlikle bir ilişkisi yok.

     

    Şuan en başarılı olan firmalardan Qihoo-360 ve yazılımı 360 Total Security antivirüs programı olarak kullanılabilir.Bir çok eşsiz araç ve özellikle tam bir şekilde güvenlik sağlıyor ve bilgisayarınızı daha sağlıklı kılıyor.

    Ayrıca bunca özelliğe rağmen sisteminizi hiçbir şekilde yormuyor.Ek olarak kendi tercihlerinize göre antivirüsü özelleştirebilir ve çalışma planını değiştirebilirsiniz.

    akif52 akif52 (34)
    8 yıl önce cevaplandı

      0

      AdwCleaner antivirüs programı değil zaten zararlılara karşı çok başarılı br tarama programı kaldıki iki ayrı antivürüs programı kullanabilirsinizde ayrıca Malwarebytes premiuma yükseltin tek önerebileceğim  program dır

       

       

      candan candan (4301)
      8 yıl önce cevaplandı

        0

        Avast ve AdwCleaner aynı anda bilgisayarda çalışabilir.

        AdwCleaner aslında bir antivirüs değil. Adwcleaner reklam yazılımlarına, tarayıcı korsanlarına karşı etkili bir araç. Sizi virüslerden korumaz. 

        luckysearches bir tarayıcı korsanıdır. Adwclaner bunu temizler ama önceden bulaşmasını engellemez.

        Adwcleaner bilgisayarınızda bulunsun, Avast'ı da güvenle kullanabilirsiniz.

        Avast sizi virüslere karşı koruyacaktır. Yine luckysearches gibi bir tarayıcı korsanı veya reklam sorunu yaşarsanız o zaman AdwCleaner'i çalıştırın.

        Hangi antivirüs önerirsiniz sorusuna herkes çok farklı cevaplar verecektir.  Avast güvenilir ve ücretsizdir. Bu sebepten rahatlıkla kullanabilirsiniz.

        hakan hakan (15394)
        8 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol