Antivirüs programını cracklemek zararlı mı?

0

Virüs Programını Crackle Full Yapsak nolur crackten virüs bulaşırmı

faucheuse faucheuse (12)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Normalde virüs programları " crack'leri " virüs olarak algılıyor lâkin güvenli sitelerden indirildiği sürece sıkıntı çıkma olasılığı düşüktür.

    Bazen crack indirirken ; crack dosyasına virüs bulaştırmış olabilirler bu konuda dikkat etmek lazım.

    Ayrıca her zaman orjinal ürün daha avantajlıdır.( sürekli gelen güncellemeleri takip etmede , lisans sıkıntısı ile uğraşma sorunu olmaması ile )

    Mecbur kalınmadığı sürece crack'li ürün kullanmak pek iyi değil. ( şuan günümüzde çoğu kişiler crack kullanıyor açıkçası bende bazı programlar için kullanıyorum inkâr etmemek lazım )

     

    ybaskin34 ybaskin34 (1440)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Crackli antivirüs programı kullanmak kadar daha saçma bir şey olamaz.  Crackli kullanmak yerine Avast, AVG, Kaspersky gibi ücretsiz sürümleri olan antivirüs programlarına yönelmek, hatta Windows Defender'i tek kullanmak çok daha doğru bir davranış olur.

      Bir crack'in temiz olduğundan asla emin olamazsın. Bunu ev kullanıcıları için yazıyorum. Crackli antivirüs kullanmak doğru değil.  Yüklediğin crack belki antivirüs programını tam sürüm yapmış gibi görünecek ama arkaplanda bir trojanın çalışması için tüm gerekli ortamları hazırlayacak. Bunu bilemezsin. 

      hakan hakan (15394)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol