aomx.exe giriş noktası bulunamadı hatası

0

Age of empires mythology extended edition  _telemetry_main_invoke_trigger yordam giriş noktası, VCRUNTIME140.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası alıyorum lutfen yardım canımı çok sıktı. Hata başlığı aomx.exe - Giriş Noktası Bulunamadı 

saidodo1 saidodo1 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu hata, Giriş noktası bulunamadı hatası, çalıştırılmak istenen .exe dosyasının gerekli bazı DLL dosyalarını bulamamasında ortaya çıkar.

    DLL dosyaları, dinamik link kitaplığıdır. Yani .Exe dosyasının kullandığı bazı metotları, gerekli bazı yöntemleri içeren yardımcı bir dosyadır. 

    Eksik dll dosyası nedeniyle aldığınız hatanın çözümü için oyunu bilgisayarınızdan tamamen kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Yüksek ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır.

    Eğer sorun çözülmezse, bu sorunun başka bir nedeni de bazen 32 bit ve 64 bit programlar arasındaki uyumsuzluktan da alınabilir. Örneğin sizin işletim sisteminiz 32 bit ise ve siz 64 bit bir programı 32 bit üzerinde çalıştırmak istiyorsanız o zaman Giriş noktası bulunamadı hatası ile karşılaşabilirsiniz. Oyunun bilgisayarınızın işletim sistemine uygun olup olmadığını kontrol edin.

    damlakoc damlakoc (1391)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol