apkfolks.com sitesi güvenli mi?

0

apkfolks.com sitesinden bir uygulama indireceğim. Bu site güvenli mi? indireceğim uygulama Duolingo uygulaması.

 

yavuzkaptan yavuzkaptan (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Siteyi VirusTotal'de taradım. Kötü bir şey bulunmadı ama bu kesinlikle güvenilir olduğu anlamına gelmez. Dosyayı indir ama çalıştırmafan önce varsa anti-virüsünle eğer kullandığın güvenlik programı yoksa Malwarebytes indirerek dosyayı tara. Bir virüs bjlursa sil gitsin. Virüs bulunmazsa büyük ihtimalle bir sıkıntı çıkmaz. 

    Güncelleme: Uygulamayı indirdim birçok anti-virüs programı ile taradım, içindeki dosyalara göz attım. Bir virüs bulunmadı, sorun yok gibi görünüyor ama bu uygulamayı bu siteden indirmenizi tavsiye etmem. Farklı sitelerde bulabilirsiniz. Ayrıca virüs programları bir şey bulamamış olsa da bu, uygulamanın şüphesiz temiz olduğu anlamına gelmez. Bunu da bilmenizi isterim. Yani çok az da olsa virüs ihtimali var.

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Bu tip web sitelerinden indirdiğiniz uygulamalar size zarar verebilir veya hesaplarınıza zarar verebilir. Bazı virüsleri antivirüs programları bulamıyor çünkü antivirüs programlarından gizlenme yöntemleri var ve bunları bazı kötü amaçlı web siteleri uyguluyor uygulamalarına. Bana sorarsanız daha çok bilindik web sitelerine yönelmenizde fayda var.

      darkcrak darkcrak (5168)
      2 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol