Apple telefon mu almak mantıklı? Android telefon mu almak mantıklı?

0

Apple telefon mu almak daha mantıklı?

Android telefon mu almak daha mantıklı?

Hangi telefonun kullanımı daha kolay? 

Hangisi daha stabil çalışıyor?

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Apple telefon mu almak daha mantıklı?

    Elbetteki bana sorarsan Apple almak daha mantıklı çünkü kendi işletim sistemini kullanıyor ve bu da + yani Apple'nin eski telefonları bile stabil olarak çalışmakta ayrıca donmadan çalışıyor fakat bazı oyunları açmaya bilir ama yine de çalışıyor. Apple telefonlar her türlü konuda bana sorarsan iyi fakat pahalı ama eski telefonları da iş göreceği için eski telefonunu da ala bilirsin. Kısa ve öz apple telefonlar uzun ömürlük.

    Android telefon mu almak daha mantıklı?

    Bana sorarsan android telefon almak mantıklı değil çünkü bir sürü yazılım kullanıyor yani Samsung, Asus, LG vb. uygulamalar Andorid'i kullandıkları için yazılımcılar da bu telefonları düşünerek uygulamalarını yapıyorlar ve bu da uygulamanın daha yüksek MB veya GB olmasını sağlıyor ve buda telefonun daha yavaş çalışmasını tetikliyor.

    Geçenlerde Huawei askıya alınmıştı Google tarafından ve artık Huawei'nin yeni çıkarttığı telefonlarda Google desteği yok ve Google Play store'de yok bu da Huawei'ye dej avantaş verdi çünkü kendi yazılımını yaptı bu durum oldukdan sonra ve halen daha sürdürüyor ama yazılımını fakat bu işlem bitti ama yine de geliştiriyorlar yazılımlarını.

    En son çıkarttığı telefon Huawei Mate 30 Pro'da Google play store bulunmamakta ve Google chrome de yok bu yüzden'de huawei'nin kendi Mağazasından uygulamalar indirmek zorundasınız zaten Huawei kendi tarayıcısını geliştirdi ve bir çok uygulamasını da geliştirdi. Bana soracak olursanız Huawei markasını alın ama en son çıkarttığı telefonları almanızda fayda var dikkat edin Huawei p30 lite telefonunda google var yani Google'ye bağlı bu telefon.

    Hangi telefonun kullanımı daha kolay? 

    Apple kullananlar Android kullanmakta zorlanıyor Andorid kullananlar Apple kullanırken zorlanıyor bana sorarsanız zamanla alışırsınız.

    Hangisi daha stabil çalışıyor?

    Apple kendi işletim sistemini kullandığından daha stabil çalışıyor ayrıca Huawei Mate 30 Pro'da da huawei kendi işletim sistemini kullanıyor yani Huawei Mate 30 Pro'da stabil çalışıyor 

     

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol