Arama geçmişimde alakasız şeyler var, ne yapabilirim?

0

Selamlar Google'a girdiğim zaman benim araştırmadığm şeyler çıkıyor karşıma benim. Arama yapmadığım şeyler. Google geçmişinden  bakıyorum bilmem mercimek çorbası bilmem saçma şeyler. Ama ben araştırmadım. Google'mda herhangi bir cihaz yok, telefonumu da kimseye vermedim, nasil böyle bir şey oluyor?

kullanici906536 kullanici906536 (1)
2 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Dediklerinize bakacak olursak Google hesabınız çalınmış. Bu linkte saldırıya uğradığınızda ne yapmanız gerektiği yazıyor: Googlr hesabı hacklenince yapılması gerekenler 

    Ayrıca hesap önemli değilse silmenizi de tavsiye ederim. Ancak hesaba kayıtlı olan kredi kartı şifresi gibi önemli şifreleriniz varsa onları da mutlaka değişin (hesaba önemli, adınıza işlem yapılabilecek şifreler kaydetmediyseniz ve hesap önemli değilse silebilirsiniz.)

    xbedirhanx xbedirhanx (836)
    2 yıl önce cevaplandı

      0

      Nasıl çalnmış hesbmla ben sacma yerlere asla girmem boyle biseey nasıl olmus olablir

       

      kullanici906536 kullanici906536 (1)
      2 yıl önce cevaplandı

      • Deiğiniz şartlarda bu bana da çok ilginç geliyor ancak sizin ve dediğiniz gibi başkasının aramadığı bir şeyin arama geçmişinde görünmesinin başka bir açıklaması yok. xbedirhanx 2 yıl önce

      0

      Öncelikle hesabınızın şifresini değiştirmelisiniz. Ardından buraya tıklayarak iki aşamalı kimlik doğrulayıcısını aktif etmenizi istiyorum. Telefonunuzda şifre yoksa telefonunuza da pin-şifre vs eklemenizi öneriyorum. Eşiniz vs kullanıyor olabilir mi telefonu?

      hydra hydra (3800)
      2 yıl önce cevaplandı

        0

        https://myaccount.google.com/security adresini ziyaret edin.

        Burada Cihazlarınız diye bir bölüm var. Şöyle sayfanın aşağısında

        Cihazlar yönet seçeneğini seçin ve size ait olmayan bir cihaz varsa onu seçip oturumu kapatın. Daha sonra diğer cevap veren arkadaşların dediği gibi 2 faktörlü doğrulamayı açın, şifrenizi değiştirin.

         

        Gmaili bir başka cihaxda açık unutmuş olabilirsiniz. Arama geçmişi hesabınızla ilişkilidir.  Biri mutlaka aramıştır. Kendi kendine arama geçmişine bir şey gelmez.

        hakan hakan (15409)
        2 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol