Arkadaşım hala gmail hesabıma ulaşıyor olabilir mi?

0

2-3 sene önce arkadaşıma babamın gmailini vermiştim clash of clans oyunu için. Geçen senede babam gmailini banka işlemlerinde kulanmaya başladığı için söyledim ve şifreyi değiştirdim. Ama hala bildirimler geliyor. Hala giriyor olması mümkün mü? Banka şifrelerini filan öğrenir mi? Ne yapmalıyım tüm hesaplarından çıkış yapması veya girmesini engellemek için.

treajen treajen (43)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Gmail şifrenizi değiştirdiyseniz arkadaşınızın telefonunda otomatik olarak çıkış yapılır. Çıkış yapılınca da babana gelen hiçbir maili göremez.

    Emin olmak için Google hesabımın açık olduğu telefondan nasıl çıkış yaparım? konusundaki adımları uygulayarak hesabının açık olduğu telefonları inceleyebilirsiniz.Tanımadığın bir cihaz varsa "kaldır" butonuna tıklayarak o cihazın hesabınla olan bağlantısını kesersiniz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Sadece gmail hesabı şifresini değiştirmek yeterli olmayabilir. Hesapta diğer güvenlikle alakalı kayıtlı bilgilerinde değiştirilmesi gerekir (Doğrulama için kayıtlı telefon numarası, güvenlik soruları vb). Zira daha önce şifreyi bilen kişi eğer hesap güvenlik bilgilerine girip onları öğrendiyse ve eğer kötü niyet taşıyorsa değiştirilmiş şifreyi bu bilmiş olduğu güvenlikle alakalı bilgilerden faydalanarak yeniden öğrenebilir yada değiştirebilir. Bu çok zor olmaz. Ne malum güvenlik soru cevapları ve kayıtlı doğrulama telefon numarasının o kişi tarafından değiştirilmediği? Öyle değilmi ama?! Gerçi arkadaşındır yapmaz, yapmaması gerekir ama sizin yinede tedbiren bu bilgilere bir bakıp gerekiyorsa (aslında  tedbiren gerekirde) değiştirmeniz iyi olabilir.

      temmuz temmuz (12505)
      6 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol