Askerde telefonum çalındı ve hattı iptal ettirdim yine aynı numarayı alabilir miyim?

0

Merhaba arkadaşımın askerde telefonu çalınmış içinde hat ile birlikte. Telefon tuşlu telefonlardan. Şu an kartı iptal ettirmeye çalışıyorum hat kuzeninin adına kuzeni ile iletişşime geçtim o hattı kapattıracak. hat kapanınca çalan kişi hat ile hiçbir işlem yapamaz değil mi? Bir de Whatsapp açık kalır mı hat iptal olunca? Telefonu iphone onu götürmedi askere kendi telefonunda Whatsapp açık ona bir şey olur mu? Son olarak bu hattı iptal ettirince tekrar aynı numarayı alabiliyor muyuz acaba? 

elif0564 elif0564 (6)
1 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bir şey yapamaz merak etmeyin. Askerde telefon, eşya çalınma olaylarını duymuştum çok oluyormuş. Millet vatani görevini yapmaya mı gidiyor hırsızlığa mı belli değil.

    Turkcell şöyle demiş:

    "

    İptal ettirdiğim hattımı nasıl geri alabilirim?

    ​Hattınızı iptal ettirdiğiniz tarih itibarıyla bir yıl boyunca, adınıza kayıtlı hattınızı numaranız aynı kalarak geri alabilirsiniz. Bir yıl sonunda alınmayan hatlar tekrar satışa sunulur. Hattınızı geri almak için kimliğiniz ve hattınızı faturalı kullanmak istiyorsanız adınıza kayıtlı bir fatura ile Turkcell Mağazaları'​nı ziyaret edebilirsiniz."

    hydra hydra (3800)
    1 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol