ASUS H110M-K ve Intel Sürücüleri Güncellemesi Hakkında

0

  • Windows 10 Pro 64 bit işletim sistemi.
  • Windows Update güncel.
  • Ses ve internet kartını elle yaptım, güncel.
  • BIOS güncel.
  • ASUS H110M-K Anakart(Linkini veriyorum)

Link için tıklayınız.

ASUS OC GT 1030(Nvidia sitesinden yeni indirdim.)
İşlemci: Intel i3 7100

Anakart sitesinden VGA olanı, Utilities olanı, Chipset olanı, SATA olanı, Qualified Vendor List olanı, Hotfix olanı, Declaration of Conformity olanı ve Intel ile ilgili hiçbir şey yüklemedim. Bunlar gerekli mi?

Başka indirmediğim, gerekli bir sürücü var mı?

Sağ olun.

zoga34 zoga34 (-99)
6 yıl önce sordu

  • Mesajımın altına ilavede bulundum, yeniden bakarsın. temmuz 6 yıl önce
  • Mesajına ASUS OC GT 1030 ilavesinde bulunmuşsun. Bu harici ekran kartını kullanacaksan ayrıca VGA yüklemene gerek kalmaz. temmuz 6 yıl önce

Toplam 1 Cevap


0

Chipset sürücüsünü mutlaka yüklemelisin, en önemli sürücülerdendir. VGA (Intel Graphics Accelerator Driver) ve SATA sürücülerinıde yükleyebilir ve eğer ihtiyaç varsa (ihtiyaç olduğunu hissediyorsan yada gerekiyorsa) BIOS güncellemesinide yaparsın (VGA ile SATA sürücüleri daha sonra windows güncellemeleri ile otomatik güncellenebilir. Bunu beklemek veya hiç beklemeden oradan yüklemek yada güncellemek sana kalmıştır. Bir çeşit tercihin olur).

Diğer sordukların sürücü değiller. İster yükler ister yüklemezsin.

Başka sürücü ihtiyacın varmı, onu anlamamız için Aygıt Yöneticisinden bir görüntüyü (resmi) burada bizimle paylaşmalısın. Bakarız ve ona göre sana söyleriz (Ethernet, ses kartı vs sürücülerin yüklümü değilmi bilmiyoruz ama büyük ihtimalle windows yüklenmesiyle onlarda birlikte yüklenmişlerdir. Zaten bu fonksiyonlar sistemde işliyorsa yüklüdürler.). 

Edit:

Harici ekran kartı kullanacaksan ve tümleşik ekran kartını kullanmayı düşünmüyorsan ayrıca VGA sürücüsünü (Intel Graphics Accelerator Driver) yükleme gereği olmaz.

temmuz temmuz (12505)
6 yıl önce cevaplandı

  • Nvidia kullanıyorum, VGA yüklemem. SATA ve Chipset'i ise en önemlisi onlar galiba. Windows Update güncel, ama en güncelini indirmez galiba.. zoga34 6 yıl önce
üyelik gerektirir

Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol