Asus n61vgn de vt-x sorunu

0

Asusa bu konuda yazdığım soruya siz cevap vermişsiniz. Ancak intel  duo t6600 kartı intel update driver ile güncellemek istediğimde "bilinemeyen hata" mesajı vererek güncellemeyi iptal ediyor. Biyosu güncelledim,ancak orada da vt-x enable kısmı yok.sadece Vt-d enable oluyor. İntel de bağımsız olarak driveri indirmeyi de bulamadım. (60 yaşın getirdiği herhalde). Amacım, Windows 10 üzerine macos kurmak. Kullandığım vm ve vmware proğramları da vt-x istiyor. Amcanıza bir yardım ( dedeniz mi deseydim?)

dindar dindar (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Burada çok amca, dede var. Hoş geldiniz :)

    Intel® Core™2 Duo Processor T6600 işlemcinin Intel® Sanallaştırma Teknolojisi (VT-x) özelliği yok. Buradan açıkca görebilirsiniz: Intel® Core™2 Duo T6600 İşlemci

    Bu linkte Gelişmiş Teknolojiler bölümünde Intel® Sanallaştırma Teknolojisi adı altında Intel® Sanallaştırma Teknolojisi (VT-x) özelliğinin olmadığı görülüyor. Bu sebepten yazılım güncellemesi ile bu özelliği edinemezsiniz.

    Intel® Sanallaştırma Teknolojisi (VT-x) teknolojisini kullanabilmek için ön şart işlemcinin bu özelliğinin olması gerektiğidir.

    hakan hakan (15394)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol