Asus P5KC ana kartına; Nvidia gtx650 Gddr5 ekran kartı uyum sağlar mı ?

0

İşlemci; Core Quad 2, Ram; 4Gb'dir. Benim Anakartıma Gddr3 mü olur Gddr5 mi ? Ve gtx650 modeli oyun için yeterlimidir ??

volkanaslan volkanaslan (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Evet GTX 650 ekran kartını, Asus P5KC anakartınızda kullanabilirsiniz.Ekran kartlarının uyumluluk durumu PCI Express slotuna göre belirlenir.Ekran kartı özellikleri(ddr3, ddr5, 64-128 bit) uyumluluk konusunda bir sorun oluşturmaz.

    GTX 650 128-Bit değerinde ve GDDR5 bellek ile geliyor.Ekran kartı kötü değil, aksine birçok oyunu Medium-High seviyede oynatabilir.Ayrıca bilgisayarınıza GTX 650 den daha güçlü bir grafik kartı almanız, bilgisayarda darboğaz sorununa neden olabilir.Yani ekran kartı çok güçlü de olsa işlemci onu kısıtlar ve ekran kartı gücünü kullanamaz.Bu açıdan bilgisayarınız için en uygun ekran kartlarından birini seçmişsiniz bana göre.GTX 650 sizi tatmin edecek seviyede olacaktır.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Aliekspressten, Çin malı alsam sıkıntı yaratır mı peki gtx650 ? Geforce GT730 alma ihtimalimde var hangisini önerirsiniz ? GT730 mu(2Gb 128 bit) GTX650(1GB 128bit) mi ? 

      volkanaslan volkanaslan (1)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Çin malı ekran kartlarını almayın.Genelde çok eski ekran kartlarının çipini koyuyorlar.Ardından Ekran kartında yer alan BIOS üzerinden isim değiştirerek Güçlü bir kart havası veriyorlar.Yani çakma oluyor bir bakıma.Doğan görünümlü şahin gibi :) Zaten ekran kartı üreticileri bellidir, belli başlı markalar ekran kartı üretirler.Paranızı çin kartları ile boşa harcamayın. ismailsarp 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol