Asus Telefonumun Camı Kırıldı Ne Yapmalıyım!?

0

Performans bakımından piyasadaki hemen hemen bütün pahalı telefonlara kafa tutan Asus Zenfone telefonları maalesef ki bir 3310 kadar dayanıklı değil. Herhangi bir şiddetli çarpma veya herhangi düşme de ekranınıza zarar gelmesi muhtemeldir. Asus telefonlarınızda büyük sorunlardan olan cam kırılmatelefonunuza su kaçması veya telefonunuzun çevresini kaplayan kasanın hasarlı olması tamamen sizlerin kusura olarak kabul edilmektedir. Bu durum karşısında maalesef ki telefonlarınızı teknik servise vermeniz durumunda sizden ücret talep edilmektedir. Asus Zenfone telefonları, 2 yıl boyunca garantili olup kullanıcı hatalarında maalesef ki ücret talep etmektedir bu durum eminim bir çok mobil kullanıcısının canını sıkmaktadır. Asus Zenfone telefonlarınızda karşılaşmış olduğunuz herhangi bir sorun sonucunda herhangi bir telefoncuya götürüp tamir ettirmek yerine, Asus teknik servis ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır eğer ki telefonlarınızın garantisi devam ediyorsa telefoncunun yapmış olduğu bir müdahale sonucunda telefonunuz garanti kapsamından çıkacaktır.                                                                                                                                     

xnstr xnstr (-25)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Ne Yapmalıyım?

    Telefonunuzda oluşan arızaları bildirmek için Asus ile iletişime geçip geri bildirim göndermeniz yeterlidir. Geri bildirim gönderirken sizden, cihazı ne zaman aldığınız tarihi, cihazınızın seri numarası gibi sizlere ait olan bilgileri bilmeniz gerekmektedir.

    1. qr.asus.com/tamir adresine gidiniz.
    2. Burada sizden istenilen, telefonunuzun seri numarası ve telefonu almış olduğunuz tarihi giriniz.
      • Seri numaranız, telefonunuzun bataryasının bulunduğu noktada yazmaktadır. Tarih ise, faturanız da yazmaktadır.
    3. Daha sonrasında sizden istenilen kutuları doldurtan 24-48 saatleri arasında belirtmiş olduğunuz mail adresine cevap gelecektir.
    4. Bu cevapta sizden istenilen şekilde belirtilen adrese kargolama yapmanız durumunda cihazınızı garantiye göndermiş olacaksınız.

    Ekran Kırıldı, Ücretli Mi?

    Ekranın kırılma sorunu tamamen kullanıcı kaynaklı olduğundan dolayı maalesef ki ücretlidir.Ücretlendirme konusunda da ekranın kusuruna göre değişmektedir, ekran komple değişecek ise bu fiyat artıyor eğer ekranda basit ve düzeltilebilir ilerleyen zamanlarda tekrardan bir sorun çıkartmayacak cinsten ise tamir edilip düşük bir ücretlendirme karşılığında telefonu sizlere teslim ediyorlar.

    xnstr xnstr (-25)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol