asus touchpad sorunu

0

asus laptobum var touchpad 2 parmakla aşşağı kaydırma özelliğini kaybetti galiba win 10 güncellemesi ile driverını yeniden yüklemek istedim ama eski driverı kaldıramadım çünkü bulamadım acil yardım ederseniz sevinirim

hcy043 hcy043 (7)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Aygıt Yöneticisinde "Fare ve diğer işaret aygıtları" altında Asus Touchpad sürücüsünde eğer "Sürücüye geri dön" düğmesi pasif değilse (özellikler arabiriminde sürücü sekmesine bakacaksın) oraya tıkla. Bunu yaptığında eğer sonradan bir hatalı güncelleme olduysa (şöyle veya böyle, olabilir) eski düzgün çalışan sürücüye dönülerek problem düzeltilmiş olacaktır. 

    Eğer üstteki çözüm yapılamıyor veya işe yaramıyorsa önce Asus Touchpad sürücüsünü kaldırırsın, sonra Aygıt Yöneticisi başlık menülerinin hemen altındaki "Donanım değişikliklerini tara" düğmesini (Monitör ve üstünde büyüteç ikonlu) tıklayarak yeni sürücü yükle.

    Üsttekileri yaparken PC'de harici bir fare bulundurmayı unutma.

    Not: Bunları yapamazsan veya bu çözüm yolları sonuç vermezse Sistem Geri Yükleme ile problemi düzeltebilirsin (PC'yi problemsiz çalıştığı bir zamana geri alabilirsin):

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

     

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol