ASUS X540LJ Notebook güç tuşu çalışmama sorunu

0

Ürün aktif bir şekilde çalışıyordu güç tuşuna bastığımda uykuya geçmedi. Bilgisayarın diğer tüm fonksiyonları çalışıyordu cihazı kapadım sorun çözülür umuduyla tekrardan açamadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

kullanici848135 kullanici848135 (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Sorun düğmeden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir sorun var mı bunu iyi anlamak lazım.  Eğer dediğin gibi güç tuşunun kendisi bozulduysa bunun için servise götürmen gerekir.

    Öncelikle laptop'un bataryasını sökmeyi dene ve bataryasız açmayı dene. Laptop açılıyor mu kontrol et. Laptoplarda açma kapama düğmesinin bozulması çok nadir görülen bir olaydır. Genelde bu tuşa bastığında açılmıyorsa başka bir sorun vardır ve yine bu sorun genel olarak bir donanım sorunudur (anakart, işlemci arızası gibi). 

    hakan hakan (15409)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Cihaz çalışıyordu açık konumda iken güc dugmesine bastım fakat uyku moduna geçmedi bende bilgisayarı kapatmak pek huyum değildir o şekilde kullandım sorun olabileceğini önemsemedim sonra bilgisayari kapatıp açınca sorun düzelebileceğini düşünerek kapattım. Cihaz sarj ışığı yaniyor. Tuş klavye ile birleşik. kullanici848135 6 yıl önce
    • @kullanici848135 bataryayı söktün mü? hakan 6 yıl önce
    • Bataryası cihaza gömülüydü. Bataryayı söktüm prize takinca bilgisayar herhangi bir tuşa basmadan açılıyor. kullanici848135 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol