Asus Zenfone 2 Laser Wifi sorunu

0

Abimin Asus Zenfone 2 Laser modelinde bir telefonu var. Son 1 haftada evin wifisinden internete giremiyor. Şifreyi doğru giriyor. wifiye bağlandığı halde halde hiçbir şekilde facebook,messenger,whatsapp gibi internet gerektiren uygulamaları kullanamıyor. Aynı wifiye ben ve kuzenim giriyorum ama sorunsuz bir şekilde interneti kullanabiliyoruz. Abim aynı telefonla başka bir mekanda wifiye bağlanıyor ve sorunsuz bir şekilde girebiliyor. Sadece bizim evdeki interneti kullanamıyor. Sorunuma yardımcı olabilir misiniz?

birkan birkan (3)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    • İlk olarak Zenfone 2 Leaser telefonunuza girin ve Wifi Ayarlarından Evinizdeki Wireless yayınını Unut deyin.Bu telefonundaki Wireless profilinin silinmesini sağlayacak.Şimdi Wireless yayınına tekrar bağlanmayı deneyin.
    • Bağlantı ile ilgili halen sorunlar yaşıyorsanız, Zenfone 2 Leaser telefonunuza Manuel Ip vermeyi deneyin.Manuel ip nasıl verilir sorusunun cevabı için buraya tıklayabilirsiniz.
    • Manuel Ip ye rağmen sorunlar yaşamaya devam ediyorsanız, evinizdeki Wireless modem arayüzüne girerek, Wifi Kanal ayarını değiştirmeyi deneyin.Modem arayüzü içerisinde Kablosuz sekmesi altında 1-13 arası ayarlanabilen kanal aralıkları bulunur.Wireless kanalları arasında değişiklik yaparak durumu tekrar gözlemleyin.(Önerilen kanallar 1,6,11)

     

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol