Attention Required Cloudflare

0

Bilgisayarımdaki tarayıcılardan bazı sitelere girerken ''Attention Required! Cloudflare'' diye bi hata geliyo siteye girmiyor.

Attention Required Cloudflare nedir?

salih0460 salih0460 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Merhaba

    İnternette biraz araştırma yaptım ve bir yönetem buldum bir dene sorunun çözülebilir

    Yöntem : C:\Windows\System32\drivers\etc Klasörüne Gir ve Hosts Dosyasını Sil ve tarayıcını yeniden başlat

     

    Umarım faydalı olmuştur...

    tahatugyan tahatugyan (1206)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Attention Required! Cloudflare bu bir güvenlik uyarısıdır.

      Cloudflare, sitelerin güvenliğini sağlayan bir şirket. Attention Required! Cloudflare  penceresinin gelmesinin sebebi sahip olduğunuz IP adresi daha önce SPAM  gibi bir saldırı için kullanılmış. Bu sebepten sizin bir bot mu yoksa normal bir insan mı olduğunuzu gösterecek bir captcha uygulaması karşınıza çıkıyor.

      ADSL modemi kapatıp açarak IP adresinizin değişmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle sizden önce o IP üzerinden spam ya da siber saldırı yapan kişiler yüzünden engellenen adresinizden kurtulmuş olacaksınız.

       

      Kullandığınız IP adresi daha önceden bir siber saldırıda kullanılmış mı öğrenmek için HoneypotProject sitesini kullanabilirsiniz. https://www.projecthoneypot.org/search_ip.php adresine IP adresinizi yazarak IP adresinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

      IP adresinizi öğrenmek için de https://www.whatismyip.com/?iref=home adresine gidin. Your IP Address Is: X.183.X.78 yazan yerdeki değer IP adresinizdir.

      Sorgulama sonucunda We don't have data on this IP currently. yazıyorsa IP adresiniz temiz,  The Project Honey Pot system has detected behavior from the IP address consistent with that of a mail server and dictionary attacker gibi bir yazı varsa IP adresiniz bir siber saldırıda kullanılmış demektir.

      hakan hakan (15424)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol