Avast nedir? Avast nasıl kullanılır?

0

Avast nedir? Avast ne işe yarar?

Avast nasıl kullanılır?

Avast nereden indirilir?

Avast ücretli bir program mı? Avast Full nereden indirebilirim?

darkcrak darkcrak (5168)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Avast nedir?

    Avast, bilgisayarınıza bulaşmış virüsleri temizlemenize yardımcı olur, ayrıca kötücül Web sitelerine girmenizi ve Web sitelerinden bilgisayarınıza virüs bulaşmasını da engeller. Ayrıca şu virüsleri bulmakta da iyi , Virüs, Trojan (Truva atı), Backdoor (arka kapı), Keylogger, Worm (solucan), Ramsomware (fidye yazılımı, virüsü), Pups (potansiyel olarak istenmeyen programlar), Adware (reklam yazılımları) gibi tüm zararlılar yazılımları bulma konusunda iyi bir program. Ayrıca daha önceden bilgisayarınıza bulaşmış virüsleri ve daha sonradan yüklediğiniz virüslerden de sizleri korur kısacası bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kullana bilirsiniz. Avast ile internet üzerinden güvenli alış veriş yapa bilirsiniz yani kredi kartı bilgilerinizi rahatca gire bilirsiniz. Bir antivirüs programında olması gerekenleri ücretsiz bir şekilde sizlere sunuyor ve bunu da iyi yaptığını düşünüyorum.

    Avast programında Cleanup yani Bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları silmenizde yardımcı olan program da bulunmakta dır ve VPN'de bulunmaktadır.

    VPN ile IP'iniz i değiştirip istediğiniz siteye güvenli bir şekilde dolanmanızı sağlar yani IP adresinizi değiştirip sizleri siber saldırılarına karşı koruyor bunu zaten tüm VPN yazılımları yapıyor.

    Avast ne işe yarar?

    Bilgisayarınıza bir program veya bir uygulama yüklediğinizde bunu önceden tarar ve size virüs olup olmadığını der yani bu indirdiğiniz uygulamaları kontrol ediyor veri tabanında ve eğer virüs ise direk karantina ya atıyor. Avast'ın gerçek zamanlı koruma sayesinde zararlı yazılımların bilgisayarınıza bulaşmasını engeller ve sizleri virüslere karşı korur.

    Ayrıca daha önceden hiç Avast kullanmadıysanız, Avast'ı bilgisayarlarınıza veya mobil cihazınıza kurararak virüslere karşı temizleme işlemi yapabilirsiniz ve virüslere karşı da koruna bilirsiniz. Avast virüslere karşı postansiyel olarak istenmeyen yazılımlara karşı ve fidye virüslerine karşı bilgisayarınızı korur.

    Avast ücretli bir program mı? Avast Full nereden indirebilirim?

    Avast programını ücretsiz bir şekilde kullana bilirsiniz fakat ücretsiz sürümünde bazı özellikler yok ama ücretli sürümünü satın alarak tüm özelliklere sahip ola bilirsiniz.

    Ücretsiz sürümünü altdaki linkden indire bilirsiniz ücretsiz bir şekilde:

    Avast'ı ücretsiz bir şekilde indirmek için tıklayın dikkat edin tam sürüm değil sadece free sürüm'ü bu.

    Avast'ın premium sürümünü denemek için altdaki linkden indire bilirsiniz eğer memnun kalırsanız satın ala bilirsiniz satın alma link ini de alt tarafa ekliyorum 

    • Eğer ücretsiz premium sürümünü kullanmak istiyorsanız windows için 30 gün deneme süresi var Mac bilgisayarlar için ise 60 gün deneme süresi var

    Windows için: Premium sürümünü ücretsiz bir şekilde 30 gün deneme sürümünü indirmek için tıklayı.

    Windows için: Premium sürümünü satın alma linkine gitmek için tıklayın

    Mac bilgisayarlar için: Premium sürümünü ücretsiz bir şekilde 60 gün deneme sürümünü indirmek için tıklayı.

    Mac bilgisayarlar için: Premium sürümünü satın alma linkine gitmek için tıklayın
    Avast nasıl kullanılır?

    1. Avast'ı bu linkden ücretsiz bir şekilde indirin.
    2. Kurulumunu yapın kurulumu kolay.
    3. Altdaki gibi bir ekran gelirse devam'a tıklayın
    4. Ardından altdaki gibi bir ekran gelecek bura sizden bazı verileriniz paylaşılsın mı soruyor ama avast ile aranızda bunu isterseniz kabul ediyorum isemiyorsanız istemiyor um a tıkalya bilirsiniz.
    5. Bu işlemi tamamladıkdan sonra ilk taramayı yap'a tıkayın ve bilgisayarını avast tarasın
    6. Tarama işlemi bitdinden sonra altdaki gibi bir ekran gelirse korkmayı bu bir pazarlama taktiği diye bilirim zaten tüm antivirüs programlarında da böyle bir taktik vardır diye biliyorum avast da var.

    Avast'ı kullanmamızı öneririr misin Darkcrak:

    Eskiden denemek için dirdim ve bilgisayarım aşırı yavaşlamıştı ve bilgisayarım çökmüştü. Avast yazılımını kullanmanızı önermiyorum şahsen indirenlerin %98'i memnun değil benim gözümde çünkü indirip bilgisayarlarının aşırıdı derecede donduklarını söylüyorlar ve avast'ı silmelerine rağmen sorunun devam ettiğini söyleyenlerde var. Eğer Avast veya AVG yazılımı indirdiyseniz ve sildiyseniz Regeditten CTRL+F yaparak Avast veya AVG'ye ait dosyaları silip bilgisayarınızı yeniden başlatırsanız bilgisayarınız eski performansına geri dönecektir ve şahsen bu yöntemi gözlemledim ve işe yarıyor, zaten bu yöntemi sürekli kullanıyorum.

    darkcrak darkcrak (5168)
    4 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol