Avast Tarama sonuçlarımı inceler misiniz?

0

Avast tarama sonuçlarımda virüs ya da kötü amaçlı yazılım tespit edilmedi ancak 3 ileri düzey güvenlik sorunu tespit edildi yazıyordu.Düzeltmek istediğimde ise ücretli abonelik istedi.Merak ettiğim şey bunlar gerçekten bir sorun mu yoksa avast satın almam için bilerek sorunmuş gibi mi çıkartıyor? Mesela 3 hassas öge saldırı için birincil hedef durumunda(gelişmiş tehditler dosyalarınızı çalabilir) yazıyor.Diğerinde yalnızca temel düzeyde güvenlik duvarnız var.Diğerinde ise Sahte web sitelerine karşı savunmasız durumdasınız(DNS  ayarlarınız ele geçirilebilir ve sahte sitelere yönlendirilebilirsiniz) yazıyor.Yani bunlar gerçekten şu anda benim yaşadığım sorunlar mı yoksa olabilecek sorunlar mı bunu anlayamadım.Görüntüleri paylaşıyorum bu üç sorunun ne demek istediğini ayrı ayrı yazarsanız çok mutlu olurum.

https://hizliresim.com/chaYeT  ve diğeri  https://hizliresim.com/eeLmMX

mumim mumim (19)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Avast'ı severim ama artık iyice ticarileştir ve lisans satmak için kullanıcıları korkutmaya başladı.  Herhangi bir pc'ye Avast kursan çalıştırdan o 3 ileri düzey güvenlik sorununu tespit eder. Sana lisanslı ve ek korumalı diğer paketi satmak istiyor.

    hakan hakan (15394)
    3 yıl önce cevaplandı

    • teşekkürler mumim 3 yıl önce
    • @hakan abi sana avast dan sponsorluk alcam 😂 darkcrak 3 yıl önce
    • Tabi adamlar o kadar reklam yaptılar ceplerinde para kalmadı napsınlar. Her girdiğim sitede avast reklamı vardı ve uygulama indirirkende diyordu avast indircen mi diye şimdi şirket battı 😁 lisans satmaya çalışıyor yani geri vitese aldılar. Hakan abi şansına küs sponsor aramıyorlar 😋 darkcrak 3 yıl önce

    0

    Avastı silin, muhtemelen size lisans aldırmaya çalışıyor. Avast yerine Kaspersky veya Eset kullanın. Bende Eset var lisanslı.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • teşekkürler mumim 3 yıl önce
    • Rica ederim. hydra 3 yıl önce

    0

    Avast iyi bir antivirüs programı değik benim gözümde ama bazı konularda iyi fakat avasttan da iyi antivirüs programları var. Avast son zamanlarda lisans almanız için sizi zorluyor. Avast ın hiç sevmediğim tarafı avastı silsenizde regeditte kalan o kalıntıları sizi öldürüyor ayrıca bilgisayarınızıda acayip yavaşlatıyor bunu herkeste gördüm. Benim sana önerim avast yerine: Mallwarebytes, Emsisoft, Panda security ve Gridinsoft.

    Bu antivirüs programlarını denedim ve birçok özelliklerini beğendim bunlardan birini denemeni öneriyorum. 

    darkcrak darkcrak (5158)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol