Aygıt yöneticisi açılmıyor

0

mmc.exe-Bozuk Görüntü

C:/Windows/system32/MFC42u.dll uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medtyasını kullanarak yüklemeyi deyin veya destek için sistem yöneticisine veya yazılım satıcısına başvurun.

Şimdiden teşekkürler..

 

can58 can58 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


      0

      hocam ikisinide denedim olmadi gene aynı sorunla karşılaştım

      can58 can58 (1)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        Bu hata farklı DLL dosyaları üzerinde de çıkabiliyor.Dolayısıyla her DLL için ayrı çözüm yerine bir DLL için yapılan çözümü sorun yaşadığınız DLL dosyasında deneyerek sorunu aramanız gerekir.

        Aşağıdaki konuda buna benzer ve farklı bir dll dosyasının verdiği hata çözüme kavuşturulmuş.Sizde kendinze ait DLL dosyasını (MFC42u.dll) uyarlayarak çözümü gerçekleştirin.

        rundll32.exe - Bozuk Görüntü hatası nasıl çözülür?

        ismailsarp ismailsarp (6010)
        7 yıl önce cevaplandı

        • Hocam bu MFC.dll silinmiyor "Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var.Bu dosyada değisiklik yapabilmeniz için TrustedInstaller size izin vermelidir."yazısı çıkıyor. can58 7 yıl önce
        • Bu hata klasöre erişiminiz olmadığında karşınıza çıkıyor. Murat hocamız http://uzmanim.net/soru/bu-dosyada-degisiklik-yapabilmeniz-icin-trustedinstaller-size-izin-vermelidir/62254 buradaki konuda çok güzel açıklamış konuyu bu işlemden sonra izin hatası almamalısınız. ismailsarp 7 yıl önce
        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol