Aygıt yöneticisi diğer aygıtlarda ünlem sorunu

0

Aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında 3D video denetleyicisi,ağ denetleyicisi,ethernet denetleyicisi gibi kısımlarda ünlem işareti var sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelleştir dediğimde otomatik olarak araya tıklayınca Windows 3D video denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi hatasını veriyor nasıl çözerim.

anonim15432 anonim15432 (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Format ile yeni sistemmi yüklendi yoksa eski sistemde bu problemler sonradanmı ortaya çıktı, bunlar neden belirtilmez?

    Cevap yazanlar üşenmeden çözümler yazacak ama çözüm arayanlar ve talep edenler bunların ifadesinde cimri bir tutum sergileyecekler, herşeyi anlamayı yardım edeceklere bırakacaklar; onlardan isteyecekler. Bu hiç doğru değil. Bununla alakalı gereken hassasiyet gösterilmelidir.

    Eğer format sonrası bir problem ise donanım üreticilerinin (veya satıcılarının) resmi sitesinden ekran kartı, kablosuz bağantı adaptörü ve anakart -chipset- sürücüleri (ethernet kartı sürücüsü bulabilirsen o da olur) download edilerek sisteme yüklenir, problem ortadan kalkar.

    Veya bir bilgisayar sürücü güncelleme programı kullanılarak sürücülerin güncellemesi denenebilir. Fakat sürücü güncellemelerinde bu yol zaman zaman hatalı sürücüler yükleyerek problemlere yol açabiliyor. Yani garantili değil tetrsine risklide olabilir. Eğer diğer türlü sürücüleri resmi sitelerinden bulmakta zorlanırsan bu yolu denersin. Birinci tercih donanım üreticilerinin/satıcılarının sitelerinde sürücüleri yüklemek olmalıdır.

    Eğer bilgisayar sürücü güncelleme programı kullanmak gerekiirse bunun için IObit Driver Booster (tıkla) kullanabilirsin. Elbette bunun için başka bir program tercihindede bulunabilirsin.

    Problem yeni atılan bir formattan sonra değilde daha önce düzgün yüklenmiş ve çalışan bir sistemde sonradan oluştuysa bu halde en kestirme ve kolay çözüm sistem geri yükleme, yani sistemi/PC'yi problem öncesi bir zamana geri almadır:

    Sistem Geri Yükleme nedir, nasıl yapılır? (tıkla)

    Kolay gelsin.

    temmuz temmuz (12505)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Sarı ünlemin anlamı, sürücüleri Windows tanımıyor, üreticinin sürücüleri yüklenmeli. Otomatik sürücü yükleme yazılımı ile sürücülerini güncelleyebilirsin: Driver Booster nedir? Driver Booster ne işe yarar? 

      murat murat (12492)
      7 yıl önce cevaplandı

      • Benim uzun uzun yazdıklarımı iki cümle ile ifade etmişsin. Belki bana dönük ve örnek olsun diye yazdın o mesajı (Hepsini zaten ben yazmış olduğuma göre) ve haklı olmasına haklısında. İşte ben -tecrübesiz olmalarınıda düşünerek- "ya anlamalarsa" gibi düşünerek (belkide kompleksine girerek) böyle uzun anlatmayı tercih ediyorum daima. Ama fazlada uzattığımın farkındayım aslında. Öyle olmasına öylede, can çıkmayınca huy çıkmıyor işte :) temmuz 7 yıl önce
      • @temmuz ben bazen otomatiğe bağlayarak, cevaplanmış / çözüm kabul edilmiş, dikkat etmeden, başka bir iş ile meşgulken soruları cevapladığım oluyor. Doğrusunu sen yapiyorsun. normalde ben de uzun uzun yazmayı severim. Senin cevabını sonra dan gördüm :) murat 7 yıl önce
      • Yok, aslında kısa ve öz ifadeni beğenmiştim. Onun için.. :) @murat temmuz 7 yıl önce
      • ooo tamam o zaman , teşekkürler, @temmuz :) murat 7 yıl önce
      • Ayrıca "otomatik cevaplanmış/çöüzüm kabul edilmiş" açıklamasına hiç gerek yok (anlamadım zaten). Onlar hiç mühim değil benim için :) @murat temmuz 7 yıl önce
      • @temmuz yazdığımı şimdi okuyunca ben de ne anlatmak istedim anlayamadım, oysa ki az önce gayet mantıklı gelmişti murat 7 yıl önce
      • :)) @murat temmuz 7 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol