Aynı numaradan iki instagram hesabı açılabilir mi?

0

Benim numaradan bir instagram hesabı açılmış. Ve ciddi anlamda eşimi aldattığıma dair paylar yapılmış. Ancak ben bunu öğrenip numaramla kayıt olmak istediğimde kayıt yapmadı ve şifre istedi şifremi unuttum onay kodu gönder dediğimde ise gelen onay kodu ile giriş yaptım ve karşıma benim mail hesabına ait ilişkili bir hesap çıktı. Benim öğrenmek istediğim şey, numara kayıtlı ki onay kodu geliyor ama onay kodunu girdiğimde açılan o hesap değil, benim mail hesabına ait hesap nasıl çıktı?

zubeyde4444 zubeyde4444 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Normalde aynı numaradan iki instagram hesabının açılmaması gerekiyor. Ama az önce denediğimde kendi numaram hesabımda kayıtlıyken, aynı numarayla yeniden bir hesap oluşturabildiğimi gördüm. Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama aynı numarayla birden fazla instagram hesabı açılabiliyor.

    Yalnız burada şöyle bir durum var: Bir kişinin sizin numaranızla instagram hesabı açabilmesi için sizin telefonunuza erişmesi gerekir. Çünkü numarayla hesabı açarken instagram numaraya bir kod gönderiyor ve o kodu girmeyi istiyor. Yani sizin telefonunuzu eline alamayan bir kişi sizin numaranızla hesap açamaz. Numaranıza gelen kodu uzaktan da görmesi mümkün değildir.

    Dolayısıyla nasıl bir durumla karşı karşıyasınız bilemiyorum ama şunu söyleyebilirim, evet aynı numarayla iki farklı instagram hesabı açılabiliyor ama sizin adınıza sahte hesap açacak olan kişi telefonunuzu eline almadan bunu yapamaz.

    omercik omercik (9418)
    5 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol