Bağlantınız gizli değil - 2021 çözüm

0

Bağlantınız gizli değil hatası alıyorum. incehesap sitesinde karşıma çıkıyor. Hatanın detayı şu şekilde

Bağlantınız Gizli değil

Saldırganlar l.incehesap.com üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir (örneğin, şifreler, mesajlar veya kredi kartları). Daha fazla bilgi

NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID

l.incehesap.com normalde bilgilerinizi korumak için şifreleme kullanmaktadır. Google Chrome bu sefer l.incehesap.com sitesine bağlanmayı denediğinde, web sitesi sıra dışı ve yanlış kimlik bilgileri döndürdü. Bir saldırgan l.incehesap.com gibi davranmaya çalışıyor olabilir ya da bir Kablosuz oturum açma ekranı bağlantıyı kesmiştir. Google Chrome herhangi bir veri alışverişinden önce bağlantıyı durdurduğu için bilgileriniz hâlâ güvendedir.

l.incehesap.com web sitesi HSTS kullandığından şu anda siteyi ziyaret edemezsiniz. Ağ hataları ve saldırılar genellikle geçici olduğundan bu sayfa muhtemelen daha sonra çalışacaktır.

Videolarınızı izledim. Gelişmiş'e tıkladığımda Devam Et çıkıyordu artık çıkmıyor.  Bağlantınız Gizli değil hatasının çözümü var mı?

Anonim Anonim (156)
3 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bağlantınız gizli değil hatası SSL sorunudur. Eğer site güvenilir bir site değilse girmenizi önermem ama yine de açmanız gerekiyorsa şu adımları uygulayın:

    1. Hata aldığınız sayfaya gidin.
    2. Gelişmiş'e tıkla.
    3. Bu ekranda şu kelimeyi yaz: thisisunsafe yazarken ekranda hiç bir şey görünmeyecek. Önemli değil.
    4. Yazma işlemi bittiğinde sayfa otomatik olarak açıkacaltır.

    Google Chrome bu sayfaya thisisunsafe sorumluluğun size ait olduğunu kabul etmiş oluyorsunuz. Chrome'da sayfaya girmenizin önündeki engeli  kaldırıyor.

    alattin alattin (16999)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol