Bandicam'da arka arkaya ekran resmi çekme nasıl kapatılır?

0

Bandicam programını sık kullanıyorum. Bir süre önce Bandicam simgesinde sarı mavi kareli kalkan çıktı. Nedenini anlayamadım ve  programı kaldırıp tekrar kurdum, ama o kalkan gibi işaret gitmedi ve hala duruyordu.

Fakat Bandicam ayarlarım bozuldu. Mesela bilgisayarda resim çekmek istiyorum, açıyorum ama açılır açılmaz video çekiyor. Video özelliğini kapatıyorum bu defada resim çekerken arka arkaya resim çekmeye başlıyor ve durdurana kadar bir dünya resim çekilmiş oluyor.

Aslında ben daha önce kurulumda güzel ayar yapmıştım fakat şimdi nereden ayarladığımı bulamıyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

mat7 mat7 (341)
6 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Öncelikle o bahsettiğin sarı mavi kalkan çıkmasından bahsedeyim. Bu bir problem değildir. Bandicam programı bilgisayarında çalışmak için yönetici haklarına ihtiyaç duyduğu için bu işaret sende çıkıyor, bunun sana hiçbir zararı dokunmaz. (Muhtemelen crack yapmışsın, o yüzden böyle olmuştur)

    Soruna gelecek olursak, Bandicam programının ekran resmi çekme ayarı program arabirimindeki "Görüntü" sekmesinden yönetilir. Buradan Kısayol tuşu olarak F tuşlarından birini belirlersin ve Bandicam arka planda açık olduğu sürece o belirlediğin tuşa bastığında ekran resmi çeker. 

    Arka arkaya resim çekmemesi için "ekran yakalamayı tekrarla" özelliğini kapatman gerekiyor. Bu özelliği kapattığın takdirde sadece 1 defa ekran resmi çekecektir.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

    • Dediğiniz yaptım olmadı. Yine açtığımda video çekerek açıldı. bende başka ayarlara girdim çıktım bu seferde program hiç açılmamaya başladı . programı kaldırıp başka indirip kurmayı deneyeceğim @farurhenho (2274) mat7 6 yıl önce

    0

    Windows + PrintScreen tuşu ile seri ekran görüntüsü alabilirsin...

    pinhan pinhan (142)
    6 yıl önce cevaplandı

    • iki tuşa birden basmak çok pratik değil bence . Ama olmadık zamanda işe yarar . Teşekkürler bilgim oldu . @pinhan(65) mat7 6 yıl önce
    • Evet, kurulumsuz / programsız olmasından dolayı pratik olarak görüyorum... pinhan 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol