Başarısız - Ağ hatası

0

Google Chrome ile indirme yapmak istediğimde Başarısız - ağ hatası mesajı alıyorum ve indirme gerçekleşmiyor. İndirmek istediğim dosya boyutu yaklaşık 2 GB.  Google Chrome başarısız - ağ hatası'nın çözümü nedir?

 

murat murat (12492)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Google Chrome Başarısız - Ağ hatasının çözümü nedir?

    İnternet kullanırken sık sık bağlantımız kopar. Fakat biz bunun farkına varmayız. Ta ki yüksek boyutlu dosyalar indirene kadar. Eğer bir indirme yöneticisi yazılım kullanmıyorsanız 1-2Gb bigi yüksek boyutlu dosyalarda Başarısız - Ağ hatası alabilirsiniz. Bu hata sonucunda indirme işlemi başarısız olur ve iptal edilir.

    Google Chrome Başarısız - ağ hatası mesajının anlamı indirme sırasında ağ bağlantınızın yani internet bağlantınızın koptuğudur. Bu sırada siz internete bağlı görünüyor olabilirsiniz. İşletim sisteminin bunu algılaması vakit alabilir. 

    Chrome Başarısız - ağ hatası almak istmiyorsanız bir indirme yöneticisi yazılım kullanın. Örneğin IDM, Ninja Internet Download Manager, Download Accelerator Plus, JDownloader 2 gibi programları kullanırsanız bu hata ile karşılaşmazsınız.

    murat murat (12492)
    7 yıl önce cevaplandı

    • IDM turbobitten indirme yapılmasını engelliyor. Diğerlerini denemedim, deneyen var mı? misty 3 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol