Beğenmediğim ürünü nasıl iade ederim?

0

Oyuncu dizüstü bilgisayarı diye aldığım HP Pavilion'da oyun oynarken kasmalar meydana geliyor. Bilgisayarı alırken kasma, donma vs. şeylerin olmayacağını söylemişti satış temsilcisi fakat hepsi oldu. 3 gündür elimde olan bilgisayarı iade etme şansım vara mıdır? Aldığım mağaza Vatan Computer. Teşekkürler.

ulasuygar ulasuygar (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Elden aldıysanız maalesef iade edemezsiniz. HP Pavilion modeli nedir? Garantiye göndermekten başka çare yok maalesef.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • https://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-16-a0006nt-core-i5-10300h-2-5ghz-16gb-1tb-256gb16-1-gtx1650-4gb-w10.html ulasuygar 3 yıl önce
    • Model budur salı günü aldım ulasuygar 3 yıl önce

    0

     vatan bilgisayar ilgiç bir firma.

    Bundan sanırım bir sene evvel https://www.vatanbilgisayar.com/ web sitesinde cok ciddi bir güvenlik açığı buldum.  Şöyle söyleyeyim web sitesinin root alanına kadar erişip hack dosyası atılmış. Birileri sisteme sızmış.

    Bu durumu mail yolu ile kendilerine bildirdim. Geri dönüp bir teşekkür maili bile atmayan firma. İade alacağını sanmıyorum. Zaten şikayet var sitesinde de bununla ilgili pek çok şikayet var. 

    Mağazadan aldığınızdada durum mağazanın insafına kalıyor. Görerek aldığınızda cayma hakkınız olmuyor. Bazı firmalar iyi niyetli ve değişim yapıyorlar ya da iade alıyorlar. Ama Vatan Bilgisayar böyle bir firma değil.

    alattin alattin (16999)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Hepinize teşekkür ederim inşallah iade alırlar bugün sorduğumda alırız dediler ama bakalım istediğim randımanı alamadım laptop dan sarj 1 2 saat dayanıyor sadece 

      ulasuygar ulasuygar (1)
      3 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol