Bilgisayar açıldıktan sonra sadece kısa bir süre içinde İnterneti kullanabiliyorum

0

Bilgisayarı (Başka cihazlarda geçerli değil sadece benim bilgisayarım) açtıktan sonra ilk 5 dakika falan İnterneti kullanabiliyorum. Daha sonra internetim gidiyor yarım saatte bir sınırlı yazıyor internet göstergemde. Arama yapıyorum internet bağlantısı yok yazıyor (hata kodu ERR_CONNECTION_CLOSED) fakat 7-8 dakika bekleyince site açılıyor. Ancak bu sadece chrome'da oluyor opera yarım saat beklesemde bir siteyi açmadı. Şimdi combofix ile bilgisayarımı temizliyorum umarım sorun çözülür. Bu durum da ne yapabilirim? 

birhanbirtane birhanbirtane (8)
4 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Öncelikle Ağ - Sağ Tık - Özellikler - Sol Tarafta Bağdaştırıcı Aylarını Değiştirin Tıkla - Gelen Ağların Hepsini Seç Ve Sağ Tık Yaparak " Köprüle " de.

    Complete Internet Repair ya da NetAdapterRepair programları ile onarma yap.

    Modemi fabrika ayarlarına getir ; bunun için modem arkasında bulunan reset bölümüne toplu iğne gibi küçük bir aletle ışıklar sönene kadar basılı tut ve biraz bekle modem ışıkları yanacaktır. Ardından durumu tekrar kontrol et. 

     

    ybaskin34 ybaskin34 (1440)
    4 yıl önce cevaplandı

    • Modele ilgili bir sıkıntı yok. Bilgisayarla ilgili. Dediklerinizi yaptım ve olmadj birhanbirtane 4 yıl önce
    • @birhanbirtane sorun gidermeyi çalıştırarak problemi kontrol etsene bi. başlata sorun gider yaz sorun giderme ayarlarına git internet sorunu gider seçeneğini seç bakalım sonuç ne diyecek ybaskin34 4 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol