Bilgisayar açılmıyor

0

Bilgisayarı açınca samsung yazısı geliyor ve sonra bilgisayar başlatılamadı diyip onarma veya windowsu normal başlat diyor . Windowsu başlatsam yine masaüstü gelmiyor windows yazısında takılı kalıyor. Onarma seçeneğindede bir süre beklettikten sonra bilgisayarı geçmişteki bi haline götürceğini söylüyor oyunlar vs silinir diye bir şey diyemiyorum format gereklimi veya başka yolu varmı 

davyjones davyjones (2)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Menüde "Windowsu normal başlat" haricinde birde "Güvenli Mod ile başlat" olmalı. Güvenli moddan başlatarak açıldıktan sonra sfc /scannow ve diğer tamir yolları denenir.

    Veya belki Güvenli Mod'da başlarsa tamire bile gerek kalmadan PC yeniden başlatıldığında normal windows oturumu açılabilecektir (açılabilme ihtimali vardır). Eğer normal windows yine başlamazsa o halde Güvenli Mod'da tamiratlar denenir.

    Ama hiç uğraşmadan PC'yi problem öncesi haline geri almak en kolay ve sağlam bir yol olur. Bu halde eğer sistemde yakın tarihlerde oyun veya program yükleme gibi işlemler yapılmadıysa önceki oyun, program ve ayarlar sistem geri yüklemesinden etkilenmezler; eskisi gibi devam ederler.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol