bilgisayar kendi kendine alt+tab yapıyo gibi ama değil

0

beyler bunu 2.kez yazıyorum bilgisayar kendi kendine alt tab yapıyo gibi hani google chrome den başka yere tıklayınca üst taraf griye döner ya işte öyle oluyo tam yazı yazıyorum başka yere tıklıyo gibi oluyo yazımı yazmıyo sonra yine bu sayfaya geçiyo devam ediyorum bu nasıl bi hata bilen varmı bunu  yazarken bile başıma geldi başka yere tıklar gibi oluyo yazamıyorum pc windows 8.1 hatayı bilen varmı şimdiden teşekkürler

kerem52 kerem52 (37)
9 yıl önce sordu

  • Kerem, sorunu özensiz bir şekilde yazmaya devam edersen sorun tekrardan silinir. hakan 9 yıl önce

Toplam 2 Cevap


1

Kerem, buna daha önce cevap yazmıştım ama konuyu daha sonra kaldırarak yeniden açtın. Neden böyle yaptın bilemiyorum ama keşke önceki cevabımda yazdıklarımı bir deneseydin.

Ne demiştim?

Virüs ve zararlı yazılımlar taraması yap. Bu çözüm sağlamazsa sistemi düzgün çalışan bir geri alma noktasına Sistem Geri Yükleme vasıtasıyla geri al.

Şimdi ilave ediyorum; bunların hiçbiri çözüm sağlamazsa Chrome'u ayarlardan sıfırla veya en iyisi Chrome'u sistemden tamamen ve temiz bir şekilde (mesela RevoUninstall gibi bir program vasıtasıyla) kaldırarak resmi sitesinden yeniden download ve kurulum yap.

Demokrasilerde çare tükenmez, yeterki aramasını bil :-)  

temmuz temmuz (12505)
9 yıl önce cevaplandı

    0

    ben kaldırmadım konuyu malesef kendi kalktıktı bende okuyamadım

    kerem52 kerem52 (37)
    9 yıl önce cevaplandı

    • Hakan kaldırmış, sonradan anladık. Kaldırılma sebebide konu başlığı ve muhtevanın anlaşılır olmadığı şeklinde ifade edilmiş. Hakan bu konuda haklı (Belki ikaz etseydi ve ikazdan sonra haberli kaldırsaydı daha iyi olurdu.). Daha dikkatli ve özenli olmalısın kerem. temmuz 9 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol