Bilgisayar Kendiliğinden Kapanıyor ve Çöküyor, sorununu nasıl çözerim?

0

Bilgisayar Kendiliğinden Kapanıyor Ve Çöküyor. Yazılımsal bir sorun bulamadım aynı şekilde laptopun parçalarına bakım yaptım temizledim termal macun yeniledim fan değişti. Isınma sorunu tamamen ortadan kalktı ardından format attım hiçbir sorun kalmamıştı artık tüm driverları da yükledim ancak durup durmadık yere tekrar kapandı ve bilgisayar çöktü. 

Ne yapabilirim?

jembey jembey (1)
8 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Söylediğinize bakılırsa Yazılımsal olarak tüm yöntemleri denemişsiniz gibi duruyor.Yeni format atılan bir bilgisayar ve ayrıca yeni temizlenen ve sıcaklık sorunu kalmayan bir bilgisayarınız var.

    Tüm bu işlemler sonucunda bilgisayarınızda aniden kapanma gibi problemler yaşıyorsanız bunun nedeni donanımsal bir sorun olabilir.Hangi donanımın sorun yaşattığını burdan söylemek çok zor.Siz elinizde mevcut olan veya temin edebileceğiniz donanımları laptobunuzda deneyerek sorunu bulmanız gerekiyor.aniden kapanma ve çökme sorunu yaşadığınız için Harddisk parçasından şüphelenebiliriz.Temin edebilirseniz bir harddiski notebookunuza takarak deneme yapabilirsiniz.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    8 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol