Bilgisayar Wifi'yi görmüyor

0

Bilgisayarım az önce birden bilgisayar bir sorunla karşılaştı diyerek kendi kendine yeniden başladı. Yeniden başladığında wifiyi görmüyor şuanda kabloyla bağlanıyorum başka cihazlar wifiyi görüyor nasıl çözebilirim?

nizi666 nizi666 (179)
7 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    Bilgisayarında önceden bir sorun yoktu ama bir anda oluşan bir sorun ile bu durumla karşılaştın yanlış anlamıyorsam.Bu tarz sorunlar genelde bilgisayarınızı yeniden başlatma ile çözülebiliyor.Yeniden başlatma ardından da sorun düzelmediyse sorunun sebebi başka bir neden olabilir.

    Şunları deneyebilirsiniz;

    • Notebook üzerinde bulunan bir açma kapama anahtarı varsa wireless i kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.Bunun sonucunda bilgisayarda bir donanım tanıma veya donanım takıldığındaki ses geliyor mu diye bakın.
    • Klavye üstündeki wireless açma kapatma tuşu var ise aynı şekilde bunu kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.Bunun sonucunda bilgisayarda bir donanım tanıma veya donanım takıldığındaki ses geliyor mu diye bakın.
    • Bu iki seçenek işe yaramadıysa sistem geri yükleme yaparak bilgisayarınızı sorun yaşamadığınız bir tarihe geri döndürerek deneyebilirsiniz.

     

    Tüm bu işlemlerin ardından bilgisayarınızda hiçbir hareket gözlemlediyseniz sorun donanımsal bir sebeb olabilir.Anlattığnıza göre sorun olmayan bir donanımda birden hata oluşması ve bilgisayarın yeniden başlatılması açıkçası bana sorunun donanımsal olabileceği izlenimi verdi. Umarım sorununuz yazılımsal çözülebilecek türdendir.

    ismailsarp ismailsarp (6010)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Bilgisayarının modeli söylersen yardımcı olabilrim. Driver ı yüklümü 

      xazxaz10 xazxaz10 (55)
      7 yıl önce cevaplandı

        0

        wifi tuşuyla açman gerek ben öle çözdüm fn+f3 yap bende böle oldu çözdüm 

        edizgokaslan edizgokaslan (28)
        7 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol