Bilgisayarı kapatırken Wndows 10 Kapatma Seçeneklerini Göstermiyor.

0

► Bilgisayarı kapatırken yada yeniden başlatırken Wndows 10 resimdeki gibi kapatma seçeneği sunmuyor. Bunu nasıl yapabilirim?

lion lion (595)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    1

    Windows 10 / 8.1 / 8 Gadged Pack (tıkla)

    Üstteki paket içerisinde istediğin düğmeleri ihtiva eden bir gadged (masaüstü eklentisi- masaüstü aracı) olması lazım. 

    İlk önce 8GadgetPackSetup dosyasını tıklayarak sisteme yüklemesini yapıyorsun. Sonra masaüstü üzerinde sağ tıklama yapıyorsun ve oradan "Araçlar" üzerinde tıklama yapıyorsun. Gadged paketi masaüstünde açılıyor ve oradan istediğin gadged'i masaüstüne sürükleyip bırakıyorsun. Hepsi bu kadar.

    Not: İstediğin düğmeler gadged pakette olması lazım (ileri tıkla sonraki sayfalardaki gadged'leride gör). Ama eğer yoksa sana ben webden bulayım (Kendin aramaya kalkma sisteme virüs bulaştırabilirsin. Zira gadged'lerde virüslere sık rastlanır).

    Kolay gelsin.

    Edit:Bu Windows 10 / 8.1 / 8 Gadged Pack yüklemesi ile paketteki gadged'leri kolayca Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleri msaüstlerinde kullanabilirsin. 8GadgetPack aşağıdaki gadged'leri kapsar:

    7 Kenar çubuğu, Uygulama Başlatıcı, Takvim, Klip yatılı, Chameleon (takvim) Hava Saat, Kontrol Sistemi, CPU Ölçer, Döviz, Customc Takvim, Masaüstü besleme okuyucu, DigiClock, Sürücü Bilgi, metre Sürücüler , Yem Manşetler, Cam Takvim, Camsı CPU monitör GPU metre, Google Uluslararası, Gmail Hermes, HUD Zaman, Mini radyo, Multimetre, Hava, Ağ metre, Ağ monitör II, Görüntü Bulmaca, POP3 posta kontrolü ve güç durumu, Geri Dönüşüm Kutusu, Hatırlatma, Slayt, Yapışkan Notlar, Sistem monitörü II Top Beş Top Process monitör, tweetz, Birim Dönüştürücü, Ses Kontrol, Hava durumu, Hava Merkezi, Hava ölçer, Radyo kenar çubuğu aracı, YouTube izleyicisi.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

    • @temmuz cevabınız için önecelikle teşekkür ederim bazı nedenlerden dolayı çözüm önerinizi yeni deneme fırsatım oldu fakat benim istedğim tam olarak bu şekil değil sizin dediğiniz programda masaüstüne buton ekliyor bilgisayarı kapat yada yeniden başlat denildiğinde gene aynı şeyi yapıyor yani direk işlemi gerçekleştiriyor benim demek istediğim Windows Xp'deki gibi bilgisayarı kapat dendiğinde resimdeki gibi ne yapmak istediğimi sorması böylece gerektinde kapatma işlemini iptal etme sansını bana vermesini istiyorum genede yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Vakit ayırıp emek verdiğiniz için yukarı oyladım. lion 6 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol