Bilgisayarı Windows 10'dan Windows 7'ye çevirdim. Hiç bir şeyi kullanamıyorum.

0

Bilgisayarı Windows 10'dan Windows 7'ye çevirdim. Hiç bir şeyi kullanamıyorum. Anormal bir sekilde bilgisayar ne wifi si var ne etherneti goruyor ne usb goruyor hiç bir şey yukleyemiyorum. Cihaz 2017 model neden olabilir sizce ?

nbeyazx nbeyazx (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 4 Cevap


    0

    Normalde orijinal Windows 7 ISO dosyasıyla kurulum yaptığınızda hepsi olmasa bile önemli driverlar otomatik olarak yüklenmeliydi. Belli ki modifiyeli ISO dosyası ile kurulum yapmışsınız (ki aslında modifiyeli ISO dosyalarında bütün sürücüler eklenmiş olur) sürücülerin olmamasından kaynaklanan bir problem yaşıyorsunuz. 

    Laptop kullanıyorsanız tam marka ve modelini, masaüstü PC kullanıyorsanız da anakart marka ve modelini buraya yazın. Gerekli sürücüleri indirme konusunda yardımcı olabiliriz.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 10  sürücüleri otomatik yüklemiştir. Bu sebepten sen hiç bir sürücü yüklememişsindir.

      Windows 7'de sürücüleri teker teker yüklemen gerekir. USB belleği görmüyorsa sıkıntı büyük. Başka bir bilgisayarsan sürücüleri indirip USB ile o bilgisayara aktar diyeceğim ama USB belleği görmüyorsa orada bir sorun var demektir.

      Elinde başka daha eski bir USB bellek varsa onu takmayı dene. Eski usb belleği bilgisayar görürse o zaman başka bir bilgisayardan önce wi-fi sürücünü indir. Sonra o bilgisayara bunu yükle. İnternete bağlandıktan sonra da diğer sürücüleri indirebilirsin.

      murat murat (12492)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Casper Nirvana C500 casper'ın bana verdiği bir cd vardı ondan yükledim ama alakası var mı acaba  https://i.hizliresim.com/A1GrPX.jpg

        nbeyazx nbeyazx (1)
        6 yıl önce cevaplandı

          0

          https://drp.su/tr sitesinden driver pack indirerek gerekli sürücüleri otomatik olarak yükleyebilirsin eğer bilgisayarından internete erişemiyorsan başka bir bilgisayardan bilgisayarın parçalarının driverlarını indirmen gerekli ilk olarak ethernet kartının driverını indir internete erişimin oluncada driver pack indirip driverları otomatik kurarsın hatta telefon gibi bir cihazdan da ethernet kartı driverlarını indirebilsin eğer driverları nasıl indirebileceğini bilmiyorsan ethernet kartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz

          umuttt umuttt (207)
          6 yıl önce cevaplandı

            üyelik gerektirir

            Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

            Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
            uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol