Bilgisayarım çalışır vaziyetteyken bazen internetin gidiyor modem ışıkları yanmıyor

0

Merhaba benim 1 saat önce başıma bir iş geldi bilgisayarda video izlerken durdum yere internetin gitti modemim kablosuz olduğu için bilgisayar ekranın sağ alt tarafında bulunan kablosuz ağ simgesine tıkladım baktım kullanmış olduğum modemi görmüyordu aynı sorun telefondada vardı gelir diye bekledim gelmedi modemi kapatıp açmaya gittim baktım modemin ışıkları yanmıyor korktum modemmi yandı diye kapatıp açtım ışıklar her zaman ki gibi tek tek yanmaya başladı daha öncede böyle olmuştu 1-2 dk içinde gelmişti sorun ne olabilir

 

efsaneemrahylz efsaneemrahylz (247)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Bu doğrudan seninle alakalı bir problem değildir. İnternet servis sağlayıcısının müşterilerine hizmet iletmesinde/ulaştırmasında bazan problemleri olur. Fazla sık yaşanmasada bunlar olabiliyor (Hatlarda ve santrallarda bakım çalışmaları, değişik sebepli arızalar vb sebeplerle).

    Bu çeşit internet kesintilerinde haliyle modem ışıklarıda yanmayacaktır. Hiç telaşlanmamak lazım. Bir süre beklenir, düzelme olmazsa internet servis sağlayıcısı müşteri hizmetleri -telefon ile- aranarak, sorulur, eğer kesinti böyle bir sebeple değilse arıza kaydı açtırılır ve çözüm istenir.

    temmuz temmuz (12505)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol