Bilgisayarım CS:GO'da Maç'ta iken Kitleniyor.

0

Merhabalar herkese. 2 haftadır bu sorunla karşı karşıyayım. Oyunu oynarken hiçbir hata vermiyor donuyor oyun. Ama sesler geliyor, silah falan sıkabiliyorum, yürüyebiliyorum da. Ama ekran öyle donup kalıyor. Format attım dün akşam yeniden yükledim her şeyi. Yine düzelmedi dedim işte belki ekran kartı ısınıyordur fan hızını Full yaptım yine çözülmedi. Ayarları en düşüğe aldım yine çözülmedi, çoklu CPU kullanımını devre dışı bıraktım hala çözülmedi. Görev yöneticisinden işlem çöceliğini yüksek yaptım yine çözülmedi, oyun dosyalarını defalarca doğruladım yine çözülmedi, internette CS:GO dosyalarında bir şeyi 0 falan yapın diyordu onu da yaptım çözülmedi kod vermişlerdi. Videoda onu da yazdım çözülmedi yok yani her türlü donuyor oyun. Bir çözüm dahi bulamadım format attım o da çözüm olmadı Allah için bir yardımcı olun ya. Şimdiden teşekkürler. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Sistem; Ryzen 3 1200, R9 270X, 8 GB DDR4 3200MHz RAM, MSI A320M-A-PRO anakart.

Çözünürlükleri denedim parçaları cıkar tak yaptım, tozunu aldım. Her şeyi yaptım biri yardımcı olsun, internette çoğu çözüm bir işe yaramadı. 

aykutyt1 aykutyt1 (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Ekran kartı daha çok şüpheli duruyor, OCCT ile ekran kartını stress testine sokun. Youtube'dan videolara bakabilirsiniz. XMP Açık ise Kapatıp dene. Çok düşük bi' İhtimal olsa da Anakart'tan da kaynaklanabiliyor. Yapılabilecek her şey'i denemizsin, tek yapacağın OCCT ile parçalara stres testi uygulaman ve parçalaır teker teker test etmen. Başka bir ekran kartıyla test et, bunu kesinlikle yapmalısın.

    hydra hydra (3800)
    3 yıl önce cevaplandı

    • Başka ekran kartıyla deneme imkanım yok maalesef. Xmp dediğiniz şeye bakayım. Stres testini baska gorumda da yapın dedıler de ayarları ne olmalı small var large var yanında sayılar felan var hangisini yapmam lazım bilmiyorum. aykutyt1 3 yıl önce

    0

    Başka ekran kartıyla deneme imkanım yok maalesef. Xmp dediğiniz şeye bakayım. Stres testini baska gorumda da yapın dedıler de ayarları ne olmalı small var large var yanında sayılar felan var hangisini yapmam lazım bilmiyorum.

    aykutyt1 aykutyt1 (1)
    3 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol