Bilgisayarım sorunları bitmiyor..

0

Öncelikle windows güvenlik duvarını hiçbir şekilde aktif edemiyorum windows defender kapandı açmaya çalışınca hata veriyor hiçbir anti virüs programını aktif edemiyorum son zamanlarda çok donuyor fare imlecinin yanında sanki bişey yüklüyor ifadesi geliyor ve 1 saniye kalmadan gidiyor emsisoft anti virüs programı hiçbirşey bulmadı ben de malwarebytes programını kurdum daha kötü donmaya başladı o da bişey bulamadı avira ile "C" ve "D" disklerini taradım 1.925 civarı hata buldu silemedim 2-3 saatten sonra dondu işlemler kısmında tuhaf bişey göremedim şu an bilgisayarım korumasız her dakika hata veriyor format atmak istemiyorum sizi yoracağım biraz ama ilgilenirseniz sevinirim. Son olarak jak girişinde bi problem vardı hiçbir kulaklık algılanmıyordu ses programını güncelleştirdim düzeldi ama bu seferde bilgisayarı ilk açtığımda hiçbirşekilde ses gelmiyor mikrofon kapalı gözüküyor. Baştan başlatınca düzeliyor.

sahino3045 sahino3045 (1)
5 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Bilgisayarlarda "sorunlar bitmiyor" ise en kolay ve sağlam çözüm, PC'ye format çekerek işletim sistemini yeniden yüklemektir. Ama sen bunu yapmak istemiyorsun.

    Öyleyse alttaki çözümleri denersin:

    Windows işletim sistemlerinde hatalar nasıl düzeltilir, problemler nasıl çözülür (Sorun giderme), bakım nasıl yapılır? (tıkla)

    Sırasıyla hepsini uygularsın, hiç birini ihmal etmezsin (Sağlam ve problemsiz, güvenilir kayıtlı bir Sistem Geri Yüklemesi noktan bulunmuyorsa bunu atlayabilirsin).

    Yada en azından uygulayabildiklerini uygularsın ve sonuçlarını değerlendirirsin.

    Bunlardan başka yapabilecek fazlada birşeyin olmaz.

    Kolay gelsin.

     

    temmuz temmuz (12505)
    5 yıl önce cevaplandı

      0

      Anladım abi çok teşekkür ederim de ben bilgisayarımı ilk açtığımda yenilediğim anda bile donuyor hiçbirşey yapamıyorum senin söylediklerini nasıl yapabilirim ki ?
      Ayrıca söylemeyi de unuttum bilgisayarıma sistem yedeklemesini D sürücüsüne kaydettim onu da iptal edemedim her dakika devam etmeye iptal etsem de bi süre sonra devam etmeye başladı.
      Bir önceki sıkıntımda "farurhenho" abimiz TeamViewer ile bağlanıp bir şekilde düzeltmişti bilgisayarımı sizden bunun gibi bişey istesem yapabilirmisiniz ?

      sahino3045 sahino3045 (1)
      5 yıl önce cevaplandı

      • Ben yine buradayım yahu :) omercik 5 yıl önce
      • Benim söylediklerimin -en azından bir kısmını- PC'yi Güvenli Mod ile başlatarak (açarak) oradan yapabilirsin. Artık ne kadar ise yararsa, ne kadar sonuç alabilirsen.. TeamViewer hususuna gelince, maalesef buna olumlu cevap veremem. Prensip olarak bunu yapmıyorum. Ama istersen bu yardımı yine @farurhenho'dan alabilirsin. O severek ve isteyerek yapar, merak etme :) temmuz 5 yıl önce
      • CHKDSK Disk denetlemeside yaparsınız (@farurhenho ile beraber). Kısmi olarak faydası olabilir. temmuz 5 yıl önce
      • Bilgisayarcım harddiskin arızalı olduğunu söyledi format bi işe yaramdı yine de teşekkür ederim :) sahino3045 5 yıl önce
      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol