Bilgisayarım sürekli kendi kendine yeniden başlıyor. Ne yapmam gerek?

0

Merhabalar. Direk konuya girmek istiyorum. Bilgisayarım da bir hata oluşmuştu. Ben de eğer bilgisayarimı sıfırlarsam bu hatanın gitmesini falan düşündüm. Denetim Masası ayarlardan bilgisayarimi sıfırladım. Sıfırlarkenki ekran da %90 gibi bir sayaçta takılı kalmıştı ve ben de power tusundan kapatmayı tek çözüm buldum. Tekrar power tusuna basarak açtığımda bilgisayar Casper logosuna kadar geliyor ve bir süre yuvarlak ikon dolmaya başlıyor sonra bilgisayar açılmadan "Yeniden Baslatılıyor" diyor. Sizce hata nerede?



PC: LAPTOP - Windows 10
940MX Ekran Kart
İ5 7200U

wenter wenter (1)
3 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    0

    Bilgisayarını USB bellek veya CD ile sıfırla çünkü bilgisayarı sıfırlama işlemi yaparken kapatırsan bilgisayarda hatalar olabilir zaten olmuş sende de.

    darkcrak darkcrak (5168)
    3 yıl önce cevaplandı

      0

      Sistem dosyaları yerine getirilene kadar, kısacası işlem bitene kadar ellemeyecektiniz. Tekrar sıfırlaman gerek, bunun için Windows Kurtarma ekranına girmen gerekli.
      Bilgisayarı kapat. Açılırken Windows logosunda iken Power tuşuna tekrar basılı tutup bilgisayarı kapat. Bunu bir kaç defa yap, sonunda bir kere aç ve sistem açılanana kadar bekle. Kurtarma ekranı gelidiğinde sırasıyla;
      Troubleshoot > Reset This PC > Keep My Files kısmına tıkla ve sıfırlama işlemini başlat. Eğer bilgisayarda önemli dosyalar yoksa Remove Everything diyerek bilgisayarda ki tüm dosyaları silebilirsin.

      hydra hydra (3800)
      3 yıl önce cevaplandı

        0

        Merhaba @wenter öncelikle masaüstünde bu bilgisayarım simgesinin mousse ( fare ) yardımı ile üstüne gelip sağ tıklayıp özellikler yazısına tıklaman sonra karşına ufak pencere gelecek orda sağ tarafta gelişmiş sistem ayarları yazısına tıklayıp karşına gelen pencerede en alt tarafta bulunan başlangıç ve kurtama başlığının altında ayarlar butonunu göreceksin o butona tıklayıp karşına bir küçük pencere daha çıkacak ordan sistem hatası başlığının altında  ikinci sırada bulunan otomatik olarak yeniden başlat yazısının sol tarafındaki kutucuk işaretliyse mousse ( fare ) yardımı ile o kutuktağa bir kez tıkla tamam butonuna tıklayıp pencerelerden çıkıp bilgisayarını birkez yeniden başlat not mousse ( fare ) yardımı ile dediysem bilgisayarın laptop ise dokunmatiğiylede yapabilirsin

        gorele28 gorele28 (387)
        3 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol