bilgisayarım yedekleme yaparken harici harddiskimdeki tüm bilgilerim silindi? Geri yükleyebilir miyim?

0

windows 7 kullanıyorum, birkaç gündür güncelleme bildirimi veriyordu, en son yedekleme yapılmasıyla ilgili bildirim geldi, ben de yapmaya çalıştım, yedeklemeyapılacak alanla  ilgili bir uyarı geldi ve ben de harici harddiskime yedekleme yapacağını düşündüm ama işlem bitiminde harici diskimin adı da dahil her şeyi değişti, içinde benim için çok önemli olan makalelerim ve fotoğraflarım da gitti, ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum, en son yedekleme işleminde girdiğim yer 'acronis true image home 2011' burdan 'recove' yi tıkladım ve haricii harddiskimi seçtim ondan sonrası tüm bilgilerim silindi, yardımcı olur musunuz? 

ddemak ddemak (1)
7 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    Yedekleme işleminden önce tümbilgileriniz silinecek diye uyarı vermiştir evet tıklatınca bilgileriniz silinir yedekleme işlemi başlar neyse nasıl kurtarabilirsin ona bakalım bu programı EaseUS Data Recovery Wizard indirin kurun hdd bilgisayara takıklı olsun hdd nizi derin tarama yapın kurtarılanların içinden dosyalarınızı seçin

    candan candan (4301)
    7 yıl önce cevaplandı

      0

      Yedekleme programı harici diskin içindekileri silmiş gibi görünüyor. Normalde yedekleme programı size uyarı vermiştir. Hedef sürücü içindeki veriler silinecektir diye.  Bunu dikkate almamışsın.

      Şimdi yapabileceğin tek şey bir dosya kurtarma programı ile bilgisayarındaki verileri kurtarmayı denemek. Fakat bu işlemi de sen tek yapma derim. Varsa çevrende biraz bu işlerden anlayan biri ile yap. Yanlış bir şey yaparak verileri geri getirilemez hale getirebilirsin.

      Risk alırım diyorsan: Silinen dosyaları geri getirme linkini incelemelisin.

      murat murat (12492)
      7 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol