Bilgisayarıma bir şey yükleyip silemiyorum ne yapmalıyım ?

0

Nasıl bir virüs bulaştı bilmiyorum antivirüs yükleyemiyorum.Bilgisayarı onar dediğimde hata alıyorum.Geri getir den işlem yaptığımda error veriyor.Bilgisayar ne yüklersem ve silersem resten sonra önceki haline geliyor.Format atmak istiyorum yine aynı şekilde diski komuttan cleanliyorum ve sonuç aynı bir işleme bastığımda kendini yenileyip veriler silinmemiş olarak kalıyor.

kaanguneri kaanguneri (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 3 Cevap


    1

    En iyisi bilgisayarını sıfırla. İşin içinden çıkılamaz bir duruma gelmişsin gördüğüm kadarı ile. İşletim sistemini belirtirsen ona göre anlatayım sıfırlama adımlarını.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      0

      Windows 10 kullanıyorum da sıfırlamayı denedim bu işlem sırasında yeniden başlatılacak diyor yeniden başlattığında her sey aynı şekilde kalıyor. SSD mı bozuk virüs mü var anlayamadım.

      kaanguneri kaanguneri (1)
      6 yıl önce cevaplandı

        0

        Bilgisayarına bilmeden (yanlışlıkla) DeepFreeze veya benzeri bir program yüklemiş olabilirsin. Bunu araştırmalı ve eğer var ise kaldırmalısın.

        Fakat kaldırmak bir hayli zor olur. Heleki şifre bilinmiyorsa..

        DeepFreeze şifresi bilinmiyorsa programı kaldırmada bilinen iki yol bulunur. Birincisi sisteme yükleme yapılan DeepFreeze programının setup dosyasını yeniden çalıştırmak ve çıkan seçeneklerden uninstall/kaldır seçilerek devam etmek ve ikincisi  Deep Unfreezer (tıkla) isimli program vasıtasıyla DeepFreeze şifresini sıfırlayarak programı standart yollardan kaldırma şansı elde etmektir.

        Deep Unfreezer kurulum ve kullanımı - videolu anlatım (tıkla)

        temmuz temmuz (12505)
        6 yıl önce cevaplandı

          üyelik gerektirir

          Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

          Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
          uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol