Bilgisayarıma ne olmuş olabilir ?!?!??

0

Bilgisayarımın özellikleri;

İşletim sistemi: Windows 7 Ultimate 64 Bit (6.1,7601)

İşlemci: İntel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40 GHz (8 CPUs), ~ 3.4GHz

Bellek:8192MB RAM

Ekran Kartı: Nvdia GeForce GT 630

Hafıza:1516 GB

Şimdi sıkıntım şu masaüstü bilgisayarımı sadece internette gezinmek ve oyun için kullanırken 'MAVİ EKRAN HATASI' vermeye başladı bende biraz formlarda dolaştıktan sonra format atmaya karar verdim attıktan sonra düzeldi ama oyunlarımı geri yüklediğimde hiçbiri açılmadı ve türlü türlü hatalar vermeye başladı

1.cs.go yu indirdiğimde ; 100% de kalıp sonrada bozuk dosyalar diye hata çıkyor 2-3 kere indirdim betaya falan katıldım düzelmedi .

2.The forest: değişik kodların oldugu bi hata verip açılmamaya başladı.

ÖRN: Opps

The game crashed 
The crash report folder name ''2016-06-03_020414'' next to game executable.
It would be great if you 'd send it to the developer of the game.

3. League of legends : Sürekli oyundan atıp bug splat hatası veriyor ve yama yapıyor her oyuna girmeye çalıştıgımda farklı bi hata veriyor (leagueoflegens.exe) çalışmayı durdurdu veya bazı bozuk dosyalar tespit ettik diye çeşitli hatalar alıyorum.

4. Rocketleague: oyuna giriyor ama oyunun ortasında oyun kapanıp Rocketleague.exe çalışmayı durdurdu diye bi hata veriyor.

ayrıca internette ugraşırken google chrome kullanıyorum bu arada Hay aksi diye pat diye sayfa gidiyor ve bu aşırı derecede sıklıkla başıma geliyor. 

bütün hataların sebebini tek tek araştırdım uyguladım ama yok olmuyo formatda attım ama olmuyor halledemedim sıkıntıyı kanser olcam bunla uğraşırken yeminle.

NOT: orjinal kullanıyorum windos u

en ufak bilginiz benim için çok önemli yardımcı olup ceveplarsanız çok minnettar olurum.....

 

lots01 lots01 (2)
7 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Aynı sorun bendede var, oyun pek oynamam ama internet sorunumuz birebir aynı. Sendeki oyunlardaki hatanın sebebininde internetten kaynaklandığını düşünüyorum. (İndirirken hatalı indirme veya oonline oyunlarda bağlantı kopması.

    Bilgisayarımda wiindows10 yüklüydü. sıkılıp win7 ye geçeyim dedim (home premium) [2 kere attım] formattan sonra durum böyle oldu. çok şeyler denedim çözümünü bulamadım. Başka wifi'lerde denedim bilgisayarımı ancak hala aynı problemlerle karşılaşıyorum.

    Büyük rar dosyaları indirdikten sonra hep sıkıştırma hatası alıyorum. Windows 10'u geri yüklemek istiyorum. indirirken hatalı indiriyor. en iyisi bir internet kafeye gidip format usbsi hazırlamak sanırım

    Çözümü bilen, küçücük bir fikri olanı bile dinleyebilirim. lütfen yardım :) teşekkürler

    maholi maholi (1)
    7 yıl önce cevaplandı

    • ÇÖZÜM: maholi 7 yıl önce
    • Uzun uğraşlar sonunda problemi çözdüm. Sorun tam olarak ram'den kaynaklanıyor. Ram'i değiştirdiğim zaman sorun ortadan kalktı. Umarım insanlara yardımcı olur :) maholi 7 yıl önce
    üyelik gerektirir

    Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

    Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
    uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol