Bilgisayarımdan ses gelmiyor. Ne yapabilirim?

0

daha düne kadar bişey yokken pc yi açtığımda ses gelmiyordu. yotube yada ses dosyalarını açıyorum lakin ses yok. ses dosyaları nı güncelledim ,hoporlörü kontrol ettim, jac girişini kontrol ettim sonuç bulamadım. bugün tamirciye verdim ya virüs yada ses kartının yandığını söyledi ama virüs olduğunu düşünüyor ve youtube dan idm ve bandicam indirdim geçenlerde  5-6 gün sonra bunun dolayısıyla virüs bulaştığını düşünüyor. sorum şu format atmadan bu sorunuma yardımcı olur musunuz? uzaktan eğitim derslerim ve  çizim programlarım ,ödevlerim hepsi pc ye bağlı

prayer prayer (1)
4 yıl önce sordu

    Toplam 2 Cevap


    0

    MalwareBytes ve Kaspersky kullanarak sistemi taratın.

    DDU ile ses sürücüsünü kaldırıp son sürümü yükleyin. Crackli/korsan yazılım indirmemeye çalışın zira crack her zaman risk içerir, dikkatli olmanızda fayda var.

    hydra hydra (3800)
    4 yıl önce cevaplandı

      0

      Virüs olduğunu düşünmüyorum.

      Bugüne kadar ses kartını hedef alan ses sorununa yol açam bir virüs ile karşılaşmadım - okumadım - duymadım. Bir şekilde yüklediğin programlar ya da başka bir şey ses sürücülerine hasar vermiş olabilir. Benim önerim laptop kullanıyorsan laptop üreticisinin sitesinden, pc kullanıyorsan anakart üreticinin sitesinden sürücüyü indirmen ve kurman.

      Ayrıca ders yapan kardeşlerime kolaylık olması açısından ücretsiz uzaktan destek vereceğim. Bana mesaj ile ulaşabilirsin.  Kampanyama sadece öğrenci kardeşlerim gelebilir.

      murat murat (12492)
      4 yıl önce cevaplandı

        üyelik gerektirir

        Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

        Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
        uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol