Bilgisayarın fanından kötü kokular geliyor ve çok fazla gürültü çıkarıyor

0

Merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarı açık bırakarak yemeğe gittim ve 1-2 saat açık kaldı. Geldiğimde "bootmenu" ve "appmenu" yazan iki sekme ile karşılaştım. Sekmelerin altlarında da bir şeyler yazıyordu ancak şuan elimde değil. Biraz kurcaladım ancak bu menüden çıkamadım. Kapama tuşuna basılı tutarak kapadım sonra tekrar açtım.

Güncelledi filan açıldı, tuşa basarken zaten fan ilk çalışması çok gürültü geldi. Normalden bile fazla. Sonra fanın üflediği yeri kokladım kötü bir koku kokuyor ve direk öksürmeye başladım ben. Baya rahatsız edici bir koku. Yanık mı bilemiyorum. Fazla sıcak üflüyordu zaten. İşlemcinin ısındığını düşünmüyorum. Bilgisayarı zaten 2-3 sn önce açtım.

 Arkadaşlar ben bunu bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum ancak şu an götürme imkanım yok, ve koku bilgisayarı kapatmama rağmen (fanın üfĺediği yerde) hala az miktarda var. Şimdi bu neden kaynaklanıyor olabilir? Zamanla geçer mi? Düzeltilebilir mi? Bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim :)

elegadro elegadro (1)
6 yıl önce sordu

    Toplam 1 Cevap


    0

    Fanın gürültülü çalışması değil ama kötü koku gelmesi sıkıntılı. Yanmıştır ya da yanmasına az kalmıştır, bir şeyler oluyor oralarda belli. Bence hiç açmayın ve ne zaman imkanınız olursa bilgisayarcıya gösterin.

    omercik omercik (9418)
    6 yıl önce cevaplandı

      üyelik gerektirir

      Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

      Eğer uzmanim.net üyesiyseniz giriş yapabilirsiniz: üye girişi yap
      uzmanim.net'e üye olmak çok kolaydır: hemen kayıt ol